Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tul jol all anyagilag a párom, de ezert nem fejlodok vele sehova, akkor offos a kapcsolat?
Szoval tul sok penze van luxuskeco hajo kocsi meg ilyenek.
Ez mellett maximálisan különkasszazunk.(mert fóbiája van hogy bárki is a pénzere hajtana)
Mivel még nem éltunk egyutt, nem koltozom hozzá. Amugysem érezném otthonomnak így.
Szoval egy kozos alberlet vagy ingatlan nem ártana. Ahogy ugy altalaban a normalis párok szokták..szoval ha atlagkeresetuvel lennék mar rég kozos albiban lennénk, es esetleg kozosen gyűjtenénk közös házra. Magyarán mintha "szívnák"csak, a párommal.
A sráccal igy a fenti okokbol kifolyolag nem haladok semerre ill a kapcsolatunk nem halad semerre, és nekem egyedul ingatlant venni, vagy hitelbe verni magam, mindennemu segitseg nelkul kilatastalan. Es megvalositani egy osszekoltozest(kiprobálni), kapcsolati haladást intèzni EGYEDUL szervezve/fizetve az egészet, nekem nem megy.
Amúgy minden happy, van szerelem, monogám stabil a kapcsolat, kb mint a tiniknèl...mindenféle anyagi vonzat, összekoltozes nélkul járunk, es zavar hogy csak toporgunk helyben.
A vállamon van minden. Szokta is kerdezni, hogy en 5 év mulva is itt fogok tartani h nem jöhet hozzám (jelenleg olcso pici albiban vagyok mert ennyit tudok fizetni és párkapcsolatra alkalmatlan a kecom)vagy hogy tervezem en ezt?
De hiaba mondtam en nem akarok az lenni akit befogad mint egy kobor senkit, aztan kidob az utcara, ebben nekem semmi biztonsagerzesem nincs az Ő akarmilyében élni, amihez nekem semmi közöm nincs effektíve, ugy hogy még egyutt sem éltunk nem bízom abban hogy ilyen ne fordulhatna elo. Mély és valoban komoly kapcsolatban pl hazasság mar szo szo belemennék abba, hogy az ő birodalmában kellene élnem, ha tudnam, hogy kiforott osszetarto a kapcsolatunk es valoban mellettem köteleződött el.
De úgy semmiképp nem akarok NÁLA lenni,(azaz abszolut otthonérzes nelkul lenni) hogy csak mert kiprobáljuk az egyutt élést.
"Nekem az a bajom ha ki is veszek nagyobb albit akkor meg gyujteni nem tudnek ingatlanra"
Remélem ebből is lejön mennyire torz helyzetben vagy kérdező. Anyagilag ellehetetlenít az az ember akivel kölcsönösen tamogatni kellene egynast ráadásul meg meg is tehetne hogy segít neked. Ez igy a röhej teteje hogy felnőttként nem tudtok egymassal lenni mert nalad kicsi a lakas o meg nem enged magahoz..
hát így nem is fogtok. Ő nem költözik be 1,5 szobás putriba a jacht után, te meg nem tudod kifizetni a luxus apartman felét
csak akkor költözhettek össze, ha fizetés arányában osztjátok meg a költségeket, de ebbe meg nem fog bele menni.
Ha valakivel azert vannak mert a hazkoruli teendoket ellatja az gáz sztem. Azaz ha nem latna el (ahogy a párom is panaszkodott az Önállo exére hogy nem orecizen takarit),akkor mehet a levesbe.
Ez adok-kapok kaocsolat az ilyen.ha vki "szerzodest" szeg nem tartja be a "megallapodast", mehet a fr cba. Ez csak addig mukodokeoes amig bírja a nő ha lerobban már cserelik is le fiatalbbra ill nagyvaloszinu.
De nalunk ez nem is tema. Szoval hagyjuk is.párom nem takaritot keres. Hanem ugy van vele amiert tobbet ad a kapcsolatba anyagilag a nő kompenzaljon. Tehat uzlet van onzetlenseg nincs. De ez ugy alapvetoen el is fogadott mentalitas.
A gaz akkor van ill akkor mutatkozik csak meg, mikor melo mellett szakad a nore a haz meg 3 gyerek.
Na szoval a lenyeg én nem tudom hogyan haladjunk. Marad ez a tini tingli tangli egyuttjaros effekt viszont ettol már kezd kikeszulniba srac.
*szoval ha egy haztartasbeli nem birná akarná vinni a haztartast, mehetne a levesbe. Ebbe bele sem akarok folyni. A parom sem.
22 létezik. Igazolt. Bizonyitott.belelátok a penzugyeibe.
23 ha hozzam ia koltozne, se lakna ott valojaban. Nem érezné ő sem magáénak allitom meg se szerelne semmit. Csak amolyan látogato lenne nálam. Bennem már ez is megfordult. Elvegre az otthona nem az en alberletem eleve.
Osszekoltozes kiprobalasra lenne csak jo max
*plusz van nála kertész, takarito, de egy vacsora készites, vagy az azutani mosogatás sem derogál neki.
Nőként/társként akar. Nem haztartásbelinek meg stb.
En nem tartom azt lenézésnek ahol elvárás hogy a nő ne haztartasbeli legyen, meg stb.
Ebben egyetértunk.
Ha masoknak meg más felállás a jo akkor az.
Ez minden párnál szubjektív.
Errol mi már bőven korábban beszéltunk hogy nálunk nem az fog lenni mint az "araboknál", hogy a nőé a gyerek a háztartas meg minden a nyakába, a pasi meg csak tejelni tud. Es semmi mást nem mutat fel csak beszólni tud az ebédre vagy akármi. Ő részt vállal, ilyenekben társ. Ezekben egyet értünk teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!