Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem kéne egy kapcsolatban a pároknak segíteni egymást anyagilag?
Döbbenet, milyen válaszok érkeznek itt.
Ha idő közben az egyik fél elveszti az állását, nyugodt szívvel tegyük az utcára, mert hát, nem tudja mindennek kifizetni a felét?
Vagy ha a másik fél fizetésemelést kap, szakítson még aznap, mert már nem egyformán keresnek?
Nekem most még 3 évig nem lesz bevételem (lényegtelen, miért), vagy maximum részmunkaidős, mégis automatikus, hogy veszek magamnak cipőt, ha tönkremegy a régi, vagy ruhát, ha arra szükségem van, megveszem a piperéim, és együtt járunk nyaralni. Cserébe ellátom a háztartást, holott többynire nem vagyok több időt otthon én sem.
Egyesek mintha nem is kapcsolatban élnének, hanem bejárónőt tartanának.
Fele-fele mindennek, a lakást meg lássa el az asszony egyedül.
Nem! Nem erről szólt az a kérdés.
A párok segítenek egymásnak önmaguktól, mert szeretik egymást.
Ő kvázi követelni akarta, hogy a párja többet fizessen bele a közösbe, mert jobban keres.
Baromi nagy a különbség egymás segítése és a másik kizsákmányolása között.
Egyszerűen nem kell olyan kapcsolatban élni, ahol ez nem megy magától (ti. hogy segítik egymást). Követelőzni és a másikat kihasználni pedig szánalmas.
Szerintem abban a kérdésben nem követelőzött a kérdező. Egyszerűen nem értem, miből jött le ez a következtetés.
Szerintem is döbbenetes válaszok érkeztek ahhoz a kérdéshez, sajnálom a kérdezőt.
Én meg pont úgy értelmeztem, hogy a srác húzott hasznot a kérdezőből. Elvárta, hogy a fizetése nagy részét beletegye a közösbe, meg még vezesse a házrartást is.
Szó nem volt követelőzésről, arról meg főleg nem, hogy a kérdező a pénzéért lenne vele...
#6 - Egy fosh kapcsolatban él az a kérdező. Az már az ő baja, hogy nem lép ki belőle. Nem is értem, hogy miért marad együtt bárki is olyannal, aki pl a házimunkában nem veszi ki ugyanannyira a részét (ha mindketten dolgoznak).
Egy szóval se mondtam ott sem, hogy jó a helyzet, amiben vannak és a csávó jól csinálja. Már rég szakítaniuk kellett volna. Az első kikövetelt közös nyaralás után pl.
Viszont egy ilyen sz_r kapcsolatba miért is adna bele bárki többet annál, mint amit a másik is ad?
A GYIK barom, femináci nőstényeivel, meg proli pasijaival ne foglalkozz!
Itt, ha a férfi egy pohár vizet ad a nőnek, akkor szexista állat, aki ezzel megveszi.
Itt, ha a nő mer kérni a pasitól egy pohár vizet, akkor aranyásó.
Meg van 1-2 femináci, aki nyomja a "Én a kapcsolatban is magamnak veszek mindet, és még a levegőt is palackban hozom, mert akkorra független NŐ vagyok!
Na, ezek menjenek az anyjukba!
ALAP, hogy a kapcsolatban segítjük a másikat, anyagilag IS, ha kell.
Aki egy kapcsolatban anyagiaskodik, azt sajnálni tudom. Amikor én kerestem többet, akkor én fizettem többet mindenért. Amikor ő, akkor ő fizetett többet. Nem sz**rágóskodunk és nem irigykedunk egy kapcsolatban.
Azzal a pár ezressel meg kitörölhetem, ha az onzőségemre rámegy a kapcsolatom.
A pénz csak eszköz. Mindegy mennyi van belőle, értéktelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!