Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az érzelmekről, vagy jövőről, tervekrol tereli a témát, hogyan lennél a kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Ha pl olyan is van, ha enyhen feltekeny is vagyok, mintha legyeznè csak az egoját, nem nyugtat meg, vagy egyszeruen visszatámad, vagy leminősít.

Ha a terveirol jövőről kerdezem vagy nem meri magát kiadni, nem mer "vallomásokat"tenni "nagy szavakat" használni, vagy nem tudom miért, de soha nem biztosit arrol hogy tervezne velem lenni a távolabbi jövőben is.

Alapbol döcögős a kapcsolat mert nem bízik bennem(soha nem is fog bízni a nőkben-nem teljesen egészséges a mentalitása)

Mellette valamiért szint csak a szexben érzem azt hogy akar, szeret, kellek neki, mert abban teljesen biztos kifejezi, tesz érte motivált, teljesen határozott, olyan még soha nem volt hogy ne akarna.

Érzelmi oldalrol pedig ilyen "sündiszno", máskor beszéljuk meg, vagy terel, viszont azt várná hogy kvázi a semmitol vegyem a kapcsolatunkat készpénznek legyek benne ill vele stabilan magabiztosan, ne kerdezzek ilyeneket, ne ilyenekrol témázzunk, nem akarja a bizonytalanságomat aggodásomat látni/eloszlatni.

Ha mondom neki hogy nem érezlek magam mellett stabilan, nem empatikus, ugy erzem magamra hagy az erzeseimmel olyan alapon hogy szte én kombinalok hülyeséget(szoval támad csak), es akkor köszönhetem magamnak ha én ezt érzem.

Igazábol kezdek belefáradni abba mintha falakat döngetnék csak mint vmi faltörő kos", azzal hogy válaszokat keresek, vajon szeret e, velem tervez e, vajon számítok e neki.

Elvárás az van, hogy stabil legyek, ne kacsintgassak kifelé, tegyem magam a kapcsolatba, éljem meg mosolygosan boldogan, es ne zaklassam ilyenekkel ne "gondolkodjam".

Ha mondom neki azt hogy olyan erzesem van hogy a jovoben szakitani akarnal, meghagy ebben a tudatban, azzal a válasszal hogy fáradt errol most beszélni.

Nos ezek után nem látom komolynak őt valahogy. De szeretem nem akarok szakitani.

Hogyan lehetne ilyen kapcsolatban maradni? Epitsek ki mellette kapcsolatokat, meg az eletem ugy hogy készüljek a leválásra? Szoval készüljek arra hogy majd szakitunk?

Vagy egyszeruen legyek gerinctelen? Vegyem nyitottra?

(Az sem biztos, hogy ő gerinces lenne..)

Mindez felnott kapcs ban házasság gy.vállalás elotti korban millio ex után egy új férfivel akire amugy lehetne alapozni azaz semmi más baj nincs vele azon kivul hogy folyamat kétségek közt hagy.nem biztosit semmirol.

Egyik exem nyitotta fel a szemem hogy pl kifejezte barhogy is hogy akarna? Tesz erted segit épit téged építi a jovőtöket egyutt vagy eljegyzett már, vagy bármi? Mondtam nem...

#időszakos bnő fíling
2021. jún. 28. 06:28
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
95%
Sehogy.
2021. jún. 28. 06:30
 2/22 A kérdező kommentje:

De nem igazolja semmi azt, hogy esetleg magabiztosság hiánya miatt, en nézem csak be az egeszet, mig más nő meg már hatarozottan hozzá is költözn meg minden.

Mert korábban ezt már mondta hogy ha en biztosan vagyok mellette akkor ő is mellettem. A bizonytalanságom neki "riaszto"(illetve nem emlékszem szoszerint hogy mondta de ilyesmit)szoval korabban is ennyit mondott mindig hogy pl ő bízik magában, hiszi azt hogy 1 nő elég egy életre stb, ne gondolkodjak hulyeségeken.

De ma már simán csak ignorálja a témát.

2021. jún. 28. 06:41
 3/22 A kérdező kommentje:
Próbáltam már megbeszélni vele hogy akkor legyen ez szexkaocsolat de akkor legalább tisztasor, abba nem megy bele, inkább szakitana, mert nem birná el, ha massal lennék esetleg.vagy nyitnék másokra is hogy aztán lelépek.
2021. jún. 28. 06:44
 4/22 anonim ***** válasza:
98%

"Ha az érzelmekről, vagy jövőről, tervekrol tereli a témát, hogyan lennél a kapcsolatban?"

Sehogy, ha valakivel nem tudok beszélgetni, nem tudod mire gondol, nem akarok együtt lenni.

"Epitsek ki mellette kapcsolatokat, meg az eletem ugy hogy készüljek a leválásra?"

Ez a lehető legundoritobb dolog amit megtehetsz valakivel, akit elvileg szeretsz.

"Hogyan lehetne ilyen kapcsolatban maradni?"

Szerintem sehogy, egyikőtök sem boldog, barátod elvan mint a befőtt, te pedig rosszul vagy.

"Szoval készüljek arra hogy majd szakitunk?"

Szerintem nem felkészülnöd kellene, hanem ha ennyire rosszul érzed a kapcsolatban, barátod nem partner a javításában, akkor szakíts. Miért kell megvárni, hogy dobjanak?

2021. jún. 28. 07:17
 5/22 anonim ***** válasza:

Az, hogy nem akarja, hogy mással légy, nem csak szeretet, lehet birtoklási vágy is csupán.

Bizonytalan talán a saját életében is. Mennyi ideje vagytok együtt?

Ha már idősebbek vagytok, akkor hosszabb idő után nem kéne itt tartani, ha eddig nem nyitott, akkor már kevés az esély, hogy majd megváltozik. Jó neki, ami most van, lehet, nincs többre igénye. Próbálja élvezni, amíg tart és ha sokat "hisztizel", vagy megun vagy rájön, hogy sehova sem tart, akkor kidob.

Én fiatalabb vagyok és tapasztalatlanabb, de voltam ilyesmiben, hogy nem voltak közös tervek, csak egyéniek. Amúgy meg nagyon jó volt vele, szerelmes voltam. De ő aztán rájött, hogy még nem kész egy kapcsolatra, de persze megtartott volna pont így. Nagy lelkierő és sok sírás kellett, mire kimondtam, hogy jó, akkor engedj el, ha nem kellek igazán. De neked is ezt javaslom, ismerkedj, légy nyitott másra. Nem azt, hogy csald meg, legjobb, ha minél hamarabb szakítasz. A teljes érzelmi leválás sok idő lehet.

Sajnálom :( Exednek szerintem igaza van, jót akar. Ha tényleg nem lehet belőle finoman se kiszedni semmit (az megint más, ha pár hónap után nyomulsz a családdal stb), akkor hagyd. Ha igazán szeretne, kellenél, tervezne veled. Bizalom és kommunikáció nélkül kuka a kapcsolat.

2021. jún. 28. 07:31
 6/22 A kérdező kommentje:

Való igaz. Én is ezt érzem hogy neki ez így teljesen jó nincs többre igenye.

Habár az összeköltözésen szokott "pattogni", de semmit nem tesz azert, hogy menjen. Azaz csak elégedetkenkedik szavak vannak de tettek semmi. Egy alberletet se nézett eddig ki nekünk, vagy bármi.

En azt erzem hogy arra viszont borzalom nyitott hogy a nő jőn es magával "sodorja", szoval ha karakán nő lennék aki kivesz albit elintezne mindent akkor abba ő szivesen beleülne.

Viszont en nem tudok ilyen forditva élni azaz mintha en lennék a ffi, aki megteremt mindent, ő meg tárt karokkal befogad csak mindent. Abszolut ebben a kényelemben van hogy ugráljon a nő, ő belemegy mindenbe.

Amugy már egyszer szakítottunk, fél napig ment, kemény fél napig voltunk külön. Nem lehet vele szakítani, nem is akarok már érzelmi drámákat, sírást meg stb egy szakitassal magamnak, ezert is keresek köztes megoldásokat, vagy ami felkészít erre.

2021. jún. 28. 07:52
 7/22 A kérdező kommentje:

"Ez a lehető legundoritobb dolog amit megtehetsz valakivel, akit elvileg szeretsz"

En ugy vagyok vele ez csak okozat.

Azaz nem en vagyok az undorito hanem ő ezt hozza ki a masikbol azzal hogy ő viselkedik ubdoritoan.

Ha vki bemocskol akkor a masik mocskos lesz. Ez szimpla ok okozat.

2021. jún. 28. 07:53
 8/22 anonim ***** válasza:

Nem, nem szimpla ok-okozat.

Ez a "nem lehet vele szakítani" szöveg csak az ismeretlentől való félelmed rátestálása a másikra.

Szóval de, lehet vele szakítani, max. nincs hozzá bátorságod és/vagy kellő önbecsülésed.

2021. jún. 28. 08:50
 9/22 A kérdező kommentje:

Én megoldasokat keresek.

A szerelmesek altalaban ilyenek.

Megoldani helyre tenni javitani a legjobbat kihozni ebbol etc.

Voltak mar exeim. Egyik pasi se kulonb a masiknal a kovi se lesz jobb.

2021. jún. 28. 08:58
 10/22 A kérdező kommentje:

Szoval mellette akarok maradni.nem errol szol a kerdes hanem ennek a hogyanjárol!

Stratégia kellene haditerv.

2021. jún. 28. 09:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!