Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy rendbe hozzam amit elrontottam?
Figyelt kérdés
Tönkre ment a kapcsolatom a párommal a vitáim miatt.Féltékennykedés,veszekedés,kiforgattam a szavait.Már többször emiatt össze vesztünk, de aztán megbocsátott, és újra kezdtük. De most nagyon besokalt,és szüneteltetjük a kapcsolatot,tehát még teljesen nem mondott le rólam, csak mondta idő kell neki. Állandóan a telefonját várom!Nagyon hiányzik.Mit tegyek,hogy rendbe hozhassam,de annyira idegtépő várni. Már 1 hét alatt lefogytam 3 kg-ot.Nincs étvágyam,nem eszem. Mit tegyek, hogy újra legyen kedve megpróbálni?2010. aug. 26. 14:38
1/7 A kérdező kommentje:
ja hozzá teszem,nem csak idő kell neki,hanem hagyjuk abba azt is mondta,de mégis érzem hogy tartani is akarja a kapcsolatot,mert mondja mindig,hogy majd hívlak
2010. aug. 26. 14:40
2/7 anonim válasza:
Térj észhez Misi Mókus! Hamarabb kelett volna gondolkodni!
3/7 anonim válasza:
Én írnék egy levelet. Leírnám, hogy sajnálom. Ugyanakkor tisztázni kell, hogy mivel tudnátok biztosítani, hogy ne tévedjetek megint erre a vakvágányra.
4/7 anonim válasza:
Attól hogy mondja hogy majd hiv az nem azt jelenti hogy azért mert tartani akarja akapcsolatot elvégre már felhivott volna.. de azt mondtad eddig még nem tette... ha tényleg megbántad és ajlandó vagy változni akkor hivd fel kérd meg szépen nyugodtan hogy szánjon rád pár percet beszélni szeretnél vele... kérdezd meg hogy szeret-e még ha igen akkor adjon egy utolso esélyt és te igéred hogy megváltozol ha ő pedig egy picit türelmes lesz és segit neked... ha nem hajlandó még egy esélyt adni akkor jobb ha elfelejted mert tényleg besokallt és vagy nem szeret mér vagy csak adj neki időt amig lecsillapszik és rájön mennyire hiányzik neki akis féltékeny barátnje ;)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek :) CSak az a baj hogy már ígértem a megváltozást neki,és elrontottam nem is egyszer.Lehet már csak falra hányt borsó lenne :( Ezért kéne valami hatásosabb.De az meg lehet már csak az hogy magára hagyom, hogy ő hogy érzi,mit szeretne.
2010. aug. 26. 14:45
7/7 anonim válasza:
Hmm. A mi kapcsolatunk is hasonló. :/ Bár mi nem szünetelünk.
Én is nagyon féltékeny csaj vagyok. :S kb ugyanaz amit te leirtál. A változás nekem sem nagyon ment. De egyrejobban érzem hogy elveszítem a páromat így. és ezt nem akarom! imádom. és most minden erőmmel azon vagyok hogy boldoggá tegyem.!
Lássa rajtad, hogy komolyan gondolod, hogy tényleg változol.Bármennyire is féltékeny vagy, ne mutasd ki. ( persze bizonyos fokig szabad ). Ne forgasd ki a szavait. Adj igazat neki. Bármennyire nehéz ;) ha szereted megteszed.
Soksikert.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!