Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért álmodom mindig azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért álmodom mindig azt, hogy megcsal?

Figyelt kérdés

Ma éjszaka 3-kor is arra ébredtem fel, hogy potyognak a könnyeim, mert most is valami hasonlót álmodtam..

(1 éves távkapcsolat, 350 km)

2008. dec. 8. 16:22
 1/7 anonim ***** válasza:
30%

Több lehetőség is van:

1: hisztis vagy

2: nem bízol benne

3: jósálom ereszkedik a szemedre

U.I.: Távkapcsolatba ne menjen bele az olyan, aki nem bírja.

2008. dec. 8. 16:24
 2/7 Srapnel ***** válasza:
63%
Az álmok gyakran a vágyakat és a félelmeket jelenítik meg. Valószínűleg félsz attól, hogy megcsal. Bizalomhiány.
2008. dec. 8. 16:55
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Szia! Félsz, hogy elveszíted, vagy megcsal. Bezséld meg vele, lefog tudni nyugtatni téged:)
2008. dec. 8. 17:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem ismered lehet jól és nem bízol lehet benne.
2008. dec. 8. 17:01
 5/7 anonim válasza:
Szia szerintem mert attól fész hogy megcsal vagy éppen mostanába nem foglalkozott annyit veled és ezért szóval szerintem mennyetek el valahova és érezzétek magatokat jól meg beszélgesetek egy kicsit
2008. dec. 8. 17:29
 6/7 A kérdező kommentje:

Ha nem bírnám a távkapcsolatot, akkor nem mentem volna bele.

Bizalomhiány.. hát nem tudom. Valóban nagyon félek attól, hogy megcsal. Vannak kisebb dolgok, de szerintem csak túlreagálom az egészet. Utolsó válaszoló.. 350 km :) Nem olyan könnyű elmenni csak úgy valahova.. Főleg azért, mert ugye suli. 15 évesek vagyunk mindketten. Ő kollégista Debrecenben. Én meg ide járok Pestre. Sokat beszélünk mindennap. Teló, msn, sms.. De mégis néha úgy is érzem, hogy megcsal...

Na de mindegy. Megpróbálom megoldani valahogy :)

Köszönöm szépen a válaszokat.

2008. dec. 8. 17:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Gondolj csak bele akár mikor megcsalhatna miért ragaszkodna hozzád már 1 éve ha megcsalna közbe semmi értelme nem lenne hisz ott az a nagy távolság és találkozni sem mindig tudtok! Ne kételkedj benne szerintem! Ha meg megcsal előbb utóbb kiderül de viszont ha nem bízol benne és ő sem benned akkor semmi értelme a kapcsolatnak viszont az egészséges féltékenység az jó annyi kell minden kapcsolatba sőt el is várjuk a másiktól!:)
2008. dec. 8. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!