Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányok többsége az idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok többsége az idősebb pasikra bukik. Ezek szerint mondjuk 17 évesen több esélyem van összejönni vkivel, mint 1-2 évvel korábban?

Figyelt kérdés

Ugyanis alig 2 hónap és 17 leszek és még nem volt b.nőm, de szeretnék és gondoltam, hogy így lehetne-e több esélyem a fiatalabb (14-15 éves) lánynál? Abba ne menjünk bele, hogy nagy-e ez a korkülönbség, mert szerintem nem az :)

Persze azt tudom, hogy ha valaki eleve béna, azon nem segít a kora :D de nekem még nem is volt sok alkalmam próbálkozni, szóval... nem hinném, hogy béna lennék :D

16/f

2010. aug. 26. 12:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Kb. olyan vagy mint azok a hikomat srácok az amerikai filmekben akik mindenáron be akarnak csajozni de sehogy sem jön össze nekik mert vagy sík hülyék vagy mindig mindent elcsesznek. Próbálkozni mindig érdemes, de hogy őszinte legyek ha erőlteted úgysem jön össze. Inkább mással kösd le az agyad aztán majd amikor nem számitasz rá jön Cupido. ...és szerezz már egy kis önbizalmat meg férfiasságot, de ne az interneten!!! :D
2010. aug. 26. 12:29
 12/19 anonim ***** válasza:
szerintem nem a kor számit és a tapasztalat, nem tökéletes emberek keresik egymást, hanem az összeillők....
2010. aug. 26. 12:33
 13/19 A kérdező kommentje:

nekem mindig úgy tűnik, hogy a csajok hozzám képest tökéletesek... megmagyarázza miért nem kellek nekik soha

persze TUDOM, hogy nem így van, de ez a látszat

2010. aug. 26. 12:39
 14/19 anonim ***** válasza:
Szedd már össze magad!!! Tudod mért nem buknak rád a csajok??? mert egy nyávogós szánalmas kisfiu vagy! ne itt siránkozz, hanem menj el bulizni, szórakozni, élj társasági életet és akkor talán több esélyed lesz összeismerkedni valakivel mint itt, ahol csak nyafogsz hogy te milyen szerencsétlen vagy!!!!!!
2010. aug. 26. 12:43
 15/19 anonim ***** válasza:

"mondták már, hogy aranyos vagyok, mondták azt is, hogy hánynak a képemtől, szóval VAN akinek bejövök "

Te hatalmas tévedésben vagy a szó jelentését illetően, az "aranyos" nagyon is negatív jelző egy nőtől egy férfira...

Aranyos az a tengerimalac meg a kutyuska, meg a kisgyerek. Nincs az a nő aki "aranyos" férfit akar... Az férfias legyen, erős, határozott, megértő, és tiszteletreméltó, de ne "aranyos"...

A képre az aranyos, az kb azt jelenti, hogy NEM. Csak a nők ezt nem mondják ki nyíltan, mert szégyellik vállalni, hogy számít nekik a külső (tisztelet a kivételnek).

2010. aug. 26. 12:55
 16/19 199303 ***** válasza:
hát én nem soká leszek 18 de az nem zavar ha a fiu fiatalabb jo nem sokkal max 1-2ével többel nem:) 17/L
2010. aug. 26. 12:59
 17/19 A kérdező kommentje:
12:43 egyáltalán nem szeretek bulizni
2010. aug. 26. 13:11
 18/19 anonim ***** válasza:
hát szerintem még ne (14-15) évesekkel próbálkozz lehet h kicsit hülyén hangzik de először inkább fiatalabbakkalmint amit keresel és mikor már tapasztaltabb leszel akk már jöhetnek az idősebb lányok.
2010. aug. 26. 22:45
 19/19 anonim ***** válasza:
22:45-nek: Te normális vagy???? 14-15 évesnél FIATALABB lányokkal kezdjen szerinted??? és mégis milyen tapasztalatot tudna azokkal szerezni? hogyan fogják meg egymás kezét? Pont hogy először idősebb , tapasztaltabb nőkkel próbálkozzon...
2010. aug. 27. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!