Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyén stílusa gátolhatja egy párkapcsolat kialakulását?
Figyelt kérdés
Például ha én Metált hallgatok akkor az zavarhat egyes lányokat?Vagy lehetnek előítéleteik?Gátolhat valamiben?2010. aug. 26. 11:20
1/4 anonim válasza:
Hány éves vagy? Én úgy tizenévesnek gondollak. Szerintem ebben a korban előfordulhat, hogy ez zavaró tényező, főleg a tízes évek elején. Ahogy idősebbek lesztek, majd rájöttök, hogy ez nem lehet probléma egy kapcsolatnál.
De olyan is van, aki már tizenévesen sem tulajdonít nagy jelentőséget annak, hogy ki milyen zenét hallgat. Egyéni érettségtől függ.
Sok sikert a párkereséshez! 25/N
2/4 anonim válasza:
Hát, ha a stílust csak zenehallgatásra érted, az engem nem zavarna, de kétségtelenül vannak, akiket már ez is. Viszont ha úgy is öltözöl, hogy az nekem nem tetszik, akkor össze nem állnék veled.
3/4 anonim válasza:
Én a barátnőmmel teljesen különbözők vagyunk, szinte minden téren, mégis valahogy összeillünk. szerintem az egyén stílusa egyáltalán nem gátol
4/4 anonim válasza:
Én az első komolyabb párkapcsolatom idején kis pink imádó maki voltam (16 évesen), mindenből volt rózsaszín cuccom... a barátom egy rocker beállítottságú srác volt aki többnyire heavy metalt hallgatott. Másfél évig együtt voltunk, igaz megnéztek minket olykor, de iszonyatosan szerettük egymást, és ez minket baromira nem érdekelt! :) Ma már én is hajlok kicsit a rock felé, de a metált nem bírom. Ha muszáj meghallgatom, de ha ilyen stílusú párom van, akkor igyekszünk megbeszélni, hogy nekem ettől megfájdul a fejem, és nem származik semmi probléma belőle. Max koncertekre haverokkal megy, és nem velem! :) Ha amúgy bejön a srác, akkor a zenei beállítottsága miatt nem fogok odébbállni, akkor sem, ha ez feltűnő öltözékkel jár! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!