Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért kell neki annyira ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért kell neki annyira ez a lány? És mért pont ő? 4 éves kapcsolatban élünk.

Figyelt kérdés

Van egy 19éves lány aki már hónapok óta érdeklia barátomat.Felvette msn-re,nézegeti őt a közösségi portálokon. (ő nemtuja,h én ezeket tudom)

Kb. 1 hónapja az egyik szórakozóhelyen ez a lány a szomszéd asztalnál ült és láttam,hogy folyton mosolyog a barátomra,a barátom meg vissza.Ezért odamentem a csajhoz és megkérdeztem tőle,h mégis mit akar a pasimtól.Azt mondta,h semmit,nyugodjak meg :@ A pasim azt mondta,h sokat ivott és ő mindenhova mosolygott.

Most meg múlt héten úgy döntöttünk,hogy tartunk egy kis szünetet a kapcsolatunkban.De beszélünk meg minden.Szombaton elmentünk szórakozni.Ott volt ez a lány.Később arra mentem be a wc-be,hogy ők ott beszélgetnek.Mások csókolózni is látták őket.Utána az egész estét együtt töltötték.

Nem azt mondom,hogy a pasim szent,mert 1x már megcsalt de megbocsájtottam neki.Régebben (mielőtt visszafogadtam)olyan is volt,hogy egy egy buliban kicsit flörtölget más lányokkal.De ezeket másnap már el is felejtette.

Ez a lány valamiért más.És annyira félek hogy elveszi tőlem a barátomat.Nem értem mi olyat talál ebben a lányban amit én nem tudok neki megadni :(

22L (barátom is 22)

2010. aug. 26. 10:56
 1/9 anonim ***** válasza:
hát azt csak a barátod tudja, h mit tud megadni. szerintem engedd át, te már nincs amit csinálj, ha igy viselkedik, sosem lesz beléd szerelmes. reménykedj abba, hogy a masik csaj egyszer majd jol kitol vele
2010. aug. 26. 11:09
 2/9 anonim ***** válasza:

az a baj,hogy ez ellen nagyon nem tudsz tenni. ha a lány kiszemelte magának, akkor mindent megtesz,hogy megszerezze, ha a barátod hagyja akkor meg lehet nem is érdemel meg téged. mert tudod,soha nem a 3.személy a legnagyobb hibás,hanem aki hagyja magát. anya mindig azt tanította nekem,hogy akit el lehet szedni azt szedjék is el. lehet,hogy jobb mintha évek mulva derülne ki mikor mondjuk már gyereketek is lenne.

fel a fejjel, érezd jól magad vele amég tart és reménykedjünk,hogy nem jönnek össze. :/ sajnálom.. :)

15/l

2010. aug. 26. 11:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Amíg ilyen hülye vagy, azt csinál veled a barátod amit akar. Mikor megbocsátottál neki az első megcsalása után, tudta, hogy megint elmehet rohadt messzire, mert vagy észre sem veszed vagy nem csinálsz semmit. És tessék, most nem csinálsz semmit ő meg azt csinál amit akar.
2010. aug. 26. 11:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Csald meg velem...:D
2010. aug. 26. 12:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

bocs de már rég el is vette tőled. hagyd a fenébe. ja és nem a csaj a hibás,ha a pasi olyan,mind1 a csaj.

bocs de hülye vagy h hagyod magad és h lealacsonyítod magad azzal h odamész a csajhoz h mit akar.

a lényeg az h a pasi mit akar. és ha szünetet tartotok és ő rögtön smacizik a csajjal sztem egyértelmű h csak arra vár h mikor rúgod már ki,mert ez neki végülis kényelmes.

2010. aug. 26. 15:47
 6/9 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: 08-26 11:36

Ott a pont...:D

Én megalázónak éreztem volna, ha megcsalnak...és egyből kidobtam volna...nem is csoda, hogy ezt teszi veled...meg is érdemled, mert eltűröd...

Jah és ha már egy kapcsolatban szünetet tartanak, ott már valamelyik félnek nagyon kifelé áll a szekere rúdja...

Én a helyedben szakítanék és kész...

De...ez a te életed, a te döntésed...

Ez meg csak az én szubjektív véleményem:)

19L

2010. aug. 30. 20:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos úgy tűnik, ráflesseltek egymásra. Előfordul ilyesmi:( De ebből ne azt következtesd ki, hogy te valamit nem adsz meg! Ez nem azon múlik, hogy te hogy viselkedsz. Ő egyszerűen egy másik csaj. Ennyi. Te meg te vagy, aki eddig is megvolt, és megszokta. Ő meg új. Erről nem te tehetsz. Semmit nem rontottál el. (Hogy megbocsájtottad az első megcsalást.. ezek szerint neked ez belefért, akkor az biztos úgy volt jó. A végeredmény szempontjából meg tökmindegy, ez a vonat már úgyis elment, mindegy, hogy előbb vagy később.) Sajnos ez ilyen szopás. Hogy miért nem hagy ott a másikért? Mert neki ez így kényelmes, mert veled is jó neki, az arcbőre meg vastag. A legjobb, amit tehetsz, hogy kidobod. Így legalább az egód nem hullik szanaszét.. a szíved meg majd úgyis összeforr, ha majd te is beújítasz:) Mocskosul fiatal vagy, időd mint a tenger (mázlista), tudom, ez most annyira nem vígasztal, de hidd el, nincs az az isten, hogy ne múljon majd el. Csak hagyd ott.
2010. aug. 30. 20:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Ja, 22 vagy.. azt hittem valamiért, hogy 15 hehe:D Ezért mocskosul-fiataloztalak le, de még így is sok időd van.
2010. aug. 30. 20:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha neki az a lány kell egy 4 éves kapcsolat helyet hát vigye fiatal vagy találsz mást ne alázd meg magad egy csalfa dögért.
2010. aug. 30. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!