Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért kell neki annyira ez a lány? És mért pont ő? 4 éves kapcsolatban élünk.
Van egy 19éves lány aki már hónapok óta érdeklia barátomat.Felvette msn-re,nézegeti őt a közösségi portálokon. (ő nemtuja,h én ezeket tudom)
Kb. 1 hónapja az egyik szórakozóhelyen ez a lány a szomszéd asztalnál ült és láttam,hogy folyton mosolyog a barátomra,a barátom meg vissza.Ezért odamentem a csajhoz és megkérdeztem tőle,h mégis mit akar a pasimtól.Azt mondta,h semmit,nyugodjak meg :@ A pasim azt mondta,h sokat ivott és ő mindenhova mosolygott.
Most meg múlt héten úgy döntöttünk,hogy tartunk egy kis szünetet a kapcsolatunkban.De beszélünk meg minden.Szombaton elmentünk szórakozni.Ott volt ez a lány.Később arra mentem be a wc-be,hogy ők ott beszélgetnek.Mások csókolózni is látták őket.Utána az egész estét együtt töltötték.
Nem azt mondom,hogy a pasim szent,mert 1x már megcsalt de megbocsájtottam neki.Régebben (mielőtt visszafogadtam)olyan is volt,hogy egy egy buliban kicsit flörtölget más lányokkal.De ezeket másnap már el is felejtette.
Ez a lány valamiért más.És annyira félek hogy elveszi tőlem a barátomat.Nem értem mi olyat talál ebben a lányban amit én nem tudok neki megadni :(
22L (barátom is 22)
az a baj,hogy ez ellen nagyon nem tudsz tenni. ha a lány kiszemelte magának, akkor mindent megtesz,hogy megszerezze, ha a barátod hagyja akkor meg lehet nem is érdemel meg téged. mert tudod,soha nem a 3.személy a legnagyobb hibás,hanem aki hagyja magát. anya mindig azt tanította nekem,hogy akit el lehet szedni azt szedjék is el. lehet,hogy jobb mintha évek mulva derülne ki mikor mondjuk már gyereketek is lenne.
fel a fejjel, érezd jól magad vele amég tart és reménykedjünk,hogy nem jönnek össze. :/ sajnálom.. :)
15/l
bocs de már rég el is vette tőled. hagyd a fenébe. ja és nem a csaj a hibás,ha a pasi olyan,mind1 a csaj.
bocs de hülye vagy h hagyod magad és h lealacsonyítod magad azzal h odamész a csajhoz h mit akar.
a lényeg az h a pasi mit akar. és ha szünetet tartotok és ő rögtön smacizik a csajjal sztem egyértelmű h csak arra vár h mikor rúgod már ki,mert ez neki végülis kényelmes.
A válasz megírásának időpontja: 08-26 11:36
Ott a pont...:D
Én megalázónak éreztem volna, ha megcsalnak...és egyből kidobtam volna...nem is csoda, hogy ezt teszi veled...meg is érdemled, mert eltűröd...
Jah és ha már egy kapcsolatban szünetet tartanak, ott már valamelyik félnek nagyon kifelé áll a szekere rúdja...
Én a helyedben szakítanék és kész...
De...ez a te életed, a te döntésed...
Ez meg csak az én szubjektív véleményem:)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!