Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kívánom a szexet?
Én pont olyan vagyok, mint a te feleséged, hogy többet vágyom a szexre,az én feleségem is olyant mint te, hogy nulla igénye rá.
Érdekes, hogy, ez miért van?
Amikor rákérdezek a
feleségemél, hogy mi az oka annak, hogy semmi igénye nincs a szexre, mindig azt mondja, hogy nem tudja, vagy az idő hiányára fogja, hogy nincs idő rá.
Nekem most a libidom a meleg miatt 0
Egyszeruen utalom a meleget a nyarat ilyenkor sokkal kevesbe szeretek szexelni mert az is meleg
En inkabb osztol tavaszog vagyok aktiv
A sok értelmiségi lepontozó😁🖕
A fene sem érti a ti gondolkodásotokat.🤔
Ti annyira full tökéletes életet éltek, hogy csakis más hibáit veszitek észre a ti hibáitokat meg nem akarjátok észre venni? ☝️😉
Nekik tökéletes az életük, 80 év szerelemben, kicsattanó libidóval, napi 3 szexszel.
A tanácsaik kimerülnek a rózsaszín örök melódiában: beszéljétek meg, vagy válj el. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!