Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kívánom a szexet valami gond van velem?
Nincs baj, csak eltérő a libidótok.
Kényszerből ne csináld, a szex a kölcsönös élvezetről szól.
Ha ezért elhagyna akkor nem illettetek össze egyébként sem.
Így viszont te is szenvedsz és neki is hazudsz.
Legyel vele őszinte és találjatok megoldást közösen.
"Csak az a baj hogy a pasik többsége oda van a szexért nem bírják ki sokáig nélküle úgy mint a nők."
Eddig én azt tapasztaltam, hogy a nők sokkal jobban szeretik a szexet. Ismerek olyat, aki csak ezért marad kapcsolatban, mást, aki a számára kevés miatt szakított.
Viszont a koreografált szexet nem bírják. Kell a változatosság, a meglepetés. Aztán valaki csak rámegy a lyukra, nem kényezteti a nőt, na az ilyeneknél előfordul, hogy elmegy tőle a kedve.
Helyedben átgondolnám, hogy a szexuális együttlét minősége okozza-e a hozzáállásodat.
7#jol mondja.
Azt kell megérteni,hogy neki több az étvágya.Lehetne ez fordítva is.Nem ritka eset,sőt szerintem nemigazán van pontosan egyforma étvággyal rendelkező ember.
Vagy az egyik szeretne egy kicsivel többet,vagy a másik.Ez még nem gond.A probléma akkor van,ha ez a különbség nagyon nagy.Pld havi 2-3vs heti 3-4.
2opciótok van.
Ő lemond a többletről.
Ez visszalépés,és gyakorlatilag a lemondásnak negatív kicsengése van.Tehát inkább beletörődés,ami más módon ,más formábanelőbukkanhat a kapcsolatban,hisz ez egy elfojtása valaminek,nem pedig a megoldása!
2.Kielégíted máshogy.Nincs lemondás,illetve kevésbé az,mivel kielégíted,de nincs aktus.
Én a 2ikat ajánlamám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!