Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 34 éves nő létemre gond ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

34 éves nő létemre gond ha nem kívánom a szexet?

Figyelt kérdés

Ha egy hónapban egyszer "rám jön" sokat mondok,a párommal sem a legkatartikusabb az tény,ő nem az a vérmes tipus,ellenben én az voltam nagyon is.

Nem értem mi változhatot,hormonális dolgok állhatnak a háttérben?

2017. aug. 28. 09:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne gond, ha mindig ilyen lettél volna, vagy ha 70 éves lennél. De így fiatalon, és hogy régebben egész más voltál, az gond. Azt gyanítom, a kapcsolatotok nem az igazi.
2017. aug. 28. 09:29
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Stressz.... belső szorongás....

Tapasztalat, mert nekem se állt fel... vagy rettentő nehezen, mióta kicsit rendeztem magamban a dolgokat... minden jobb.

Nőknél sincs másképp.

2017. aug. 28. 09:32
 3/11 anonim ***** válasza:
74%
A libidó elhal, ha nincs szex. Arra kell rájönnöd, hogy a férjed miért nem akar többet. A ti korotokban minden nap kéne, hogy legyen, de legalábbis hetente többször. Kezdeményezel? Vagy inkább vársz, amíg lesz valami? Légy aktív, látsszon, hogy odavagy a farkáért, ez a legtöbb férfira jó hatással van, növeli az önbecsülését.
2017. aug. 28. 09:40
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a fogamzásgátló hatása is.
2017. aug. 28. 10:07
 5/11 anonim ***** válasza:
normális, egyszerűen kizártad az életedből a szexet és nem igazán hajt már. Benned van még a vágy (mindenkiben benne van), csak fel kell dobni valamivel.
2017. aug. 28. 12:04
 6/11 anonim ***** válasza:

Lehetnek a hormonok. Meg is , hogy saját bevallásod szerint sem egy falrengető élmény a pároddal szexelni. Netán a kettő együtt.

Amúgy ha neked nem gond...akkor nem gond.

2017. aug. 28. 13:10
 7/11 anonim ***** válasza:
9 évvel vagyok Fiatalabb de én se kívánom.
2017. aug. 28. 13:28
 8/11 anonim ***** válasza:

A férjed nem figyel rád oda,nem erezteti veled, hogy vonzónak talál, ezért tudat alatt így védekezel a csalódottság és a kiábrándultság ellen.Sürgősen rendbe kéne hozni a kapcsolatot, ha nem megy, akkor külön kell válni,ez a helyzet így tarthatatlan.

Amúgy nekem az segített, mikor ilyen kiábrándult és komor voltam, mint te, hogy nyitottam a nők felé. Ez rendbe hozta az önbizalmamat és a libidómat is.

36/N

2017. aug. 28. 15:35
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a válaszokat.

Nők felé biztos nem nyitnék,csak a férfiak hoznak lázba :)

2017. aug. 28. 18:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Ellustulás. Párkapcsolatokban ez gyakori. Bár talán jobb mintha sokkal több igényed lenne rá mint lehetőséged és emiatt lennél frusztrált. :)
2017. aug. 29. 02:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!