Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
34 éves nő létemre gond ha nem kívánom a szexet?
Ha egy hónapban egyszer "rám jön" sokat mondok,a párommal sem a legkatartikusabb az tény,ő nem az a vérmes tipus,ellenben én az voltam nagyon is.
Nem értem mi változhatot,hormonális dolgok állhatnak a háttérben?
Stressz.... belső szorongás....
Tapasztalat, mert nekem se állt fel... vagy rettentő nehezen, mióta kicsit rendeztem magamban a dolgokat... minden jobb.
Nőknél sincs másképp.
Lehetnek a hormonok. Meg is , hogy saját bevallásod szerint sem egy falrengető élmény a pároddal szexelni. Netán a kettő együtt.
Amúgy ha neked nem gond...akkor nem gond.
A férjed nem figyel rád oda,nem erezteti veled, hogy vonzónak talál, ezért tudat alatt így védekezel a csalódottság és a kiábrándultság ellen.Sürgősen rendbe kéne hozni a kapcsolatot, ha nem megy, akkor külön kell válni,ez a helyzet így tarthatatlan.
Amúgy nekem az segített, mikor ilyen kiábrándult és komor voltam, mint te, hogy nyitottam a nők felé. Ez rendbe hozta az önbizalmamat és a libidómat is.
36/N
Köszi mindenkinek a válaszokat.
Nők felé biztos nem nyitnék,csak a férfiak hoznak lázba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!