Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elengedte magát mellettem és én lennék a hibás?
7eves kapcsolatról beszélünk, nekem ő az első barátnőm. Kb 3éve akármit mondtam hogy figyeljen magára semmi sem hatott rá. Vékonyan ismertem meg, én nem változtam súlyra semmit. Azt tudtam hogy nem szeretem a kövér nőket, de míg nem volt párom nem tudtam mi a határ ebben nálam.úgy érzem barátnőm elérte ezt.. Nem mondom hogy kövér és van rajta +30kg, de kb +14kg biztos van rajta ami látszódik mert alacsony. Így viszont már nem vonz.. Nagy has, vastag, striás comb, dagadt láb pufi arc..
most èn lennék rossz ha a súly miatt szakítanék?
Te meg azt ne akard megmagyarázni, hogy te az ok miatt kívánod vagy nem kívánod a nőt.
Ez nem így működik. Azt hiszed, nem venné észre szülés után, hogy fog összeszorítva szexelsz vele, mert ott számodra elfogadható az ok?
Nem mindenki hízik el szülés alatt és után. Ha a kérdező már nem vonzódik a barátnojéhez és nem tudják megoldani a problemát, akkor a szakítás marad. Nem 50-60 éves emberekről van szó családdal, közösen felepitett élettel, ahol már senki nem olyan, mint 20-30 évesen.
N
Engem jobban zavarna, hogy a kommunikáció se működik, bármit mondok, nem érdekli, már nem akar tetszeni nekem.
Érdekes, hogy egyeseknél abszolút nem számít, hogy a párjuk hány kg. Pár plusz kg valóban nem számít, sok esetben előnyös lehet, de vajon +100 kg is így gondoljátok?
Én azért aggódnék párom miatt, hisz nagyon nem egészséges és valaminek történnie kellett, hogy ez a változás bekövetkezett.
Nagyon nem mindegy hogy 20on évesen gyerek nélkül van az emberen 15-20 kg vagy 40 évesen két közös gyerek után.
Ugyanis az emberek tetszeni akarnak egymásnak egy párkapcsolatban ha erre nincs ingere a csajnak akkor neki egyszerűen nem kell a pasi csak egy lakó társ.
Nehogy már egy rossz párkapcsolatban keljen leélnie az életét az embernek.
Vicc ami itt megy.
Most csak számokat mondok.
Mikor megismertem a párom, 90 kg volt. Tetszett, nem is lehetett volna számomra tökéletesebb teste. Aztán felment 100 kg felé. Láttam rajta hogy hízott és egy kicsit kevésbé volt szexi, de kizárt volt a szakítás emiatt.
Most 80 kg alatt van, szerintem már vékony és az a súly állt neki a legjobban, amikor megismerkedtünk. Viszont csak amiatt, hogy mit mutat a mérleg, ha szeretek valakit biztosan nem szakítok.
Már hogyne lenne köze a súlyához. Ha valaki külsőre nem vonz, de a személyisége tetszik ,azzal barátok vagyunk.
Az ismerkedésnél is olyannal ismerkedek, aki tetszik. Nyilván, ha vak lennék más lenne a helyzet, de nem vagyok vak. Ennyi erővel a nők se vegyenek fel szép ruhát, ne sminkeljenek, zabáljanak mint a disznó, és akkor mondják ezt,hogy a "személyiségemért szeressen". Aki elhanyagolja magát annak a személyisége se a legjobb. Ép testben ép lélek.
"Ugyanis ha te nem tudsz hozzá így vonzódni, terhesen sem fogsz tudni, és szülés után sem fogsz tudni ha nem fogy sürgősen vissza."
A terhesség, a betegség teljesen más. A szoptatás után lehet diétázni, sportolni, a betegséggel meg orvoshoz kell menni, majd szintén diéta, sport.
A kérdező csaja egyszerűen lusta, és ez valóban kiábrándító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!