Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elengedte magát mellettem és én lennék a hibás?
7eves kapcsolatról beszélünk, nekem ő az első barátnőm. Kb 3éve akármit mondtam hogy figyeljen magára semmi sem hatott rá. Vékonyan ismertem meg, én nem változtam súlyra semmit. Azt tudtam hogy nem szeretem a kövér nőket, de míg nem volt párom nem tudtam mi a határ ebben nálam.úgy érzem barátnőm elérte ezt.. Nem mondom hogy kövér és van rajta +30kg, de kb +14kg biztos van rajta ami látszódik mert alacsony. Így viszont már nem vonz.. Nagy has, vastag, striás comb, dagadt láb pufi arc..
most èn lennék rossz ha a súly miatt szakítanék?
Férfiként ebből te nem jössz ki jól.
Szerintem, ha felkészültél a szakításra, akkor még mondd meg neki, hogy nekem nem tetszik, ahogy most kinéz, te „nem erre szerződtél”.
Aztán, ha megfogadja és lefogy, nyertél.
Ha kiakad, szakít emiatt...megint nyertél, hiszen így nem akarod vele folytatni.
Tudom hogy mit érzel, nálunk 5-7 kiló a gond a duplája szörnyű lehet.
Mondjuk most ez a divat, voltunk strandolni a gyerekekkel mindenki kövér
Kinek mi tetszik. Nálam pl a csóróság a kizáró ok. Mindenki felszines. Szerintem szakits vele! Had kapjon másik pasi esélyt.
29N
Szerencsétlen nő mi lett volna, ha szül, vagy ha lesérül és ágynak esik sok időre...
Szerintem is engedd el, hadd találjon egy igazi férfit.
Ne haragudj, de nem más. Ugyanis ha te nem tudsz hozzá így vonzódni, terhesen sem fogsz tudni, és szülés után sem fogsz tudni ha nem fogy sürgősen vissza.
Én akkor híztam el a férjem mellett, amikor már boldogtalan voltam mellette. 10 kilóról beszélünk. Felvetette, hogy ez baj, tegyek ellene hát tettem. Utána sem lett jobb a helyzet kettőnk között, mert valójában nem ez volt a baj.
Engedd el és keress másik nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!