Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a hibás? Vagy valamit rosszúl csinálok?

Figyelt kérdés

Sok gyereket nevelünk a párommal összesen ebből 2gyerek közös.

A 12 éves nevet fiam és 9 éves nevelt lányommal nem a legfényesebb a kapcsolat.

Állandó vita és feszültség van hogy én csipkedem piszkálom a gyerekeit,nem tudom öket elfogadni.

Megjegyzés:a két gyerek viselkedése türhetetlen

Konkrénten belehazudnak az anyuk szemébe.Állandóan éretlenkednek mindennek az ellenkezőjét csinálják.konkrétan rosszak(neveletlenek)

De ha rájuk szólok hogy ne kiabáljanak vagy ne veszekedjenek akkor én vagyok a rossz.

Nagyon ritka amikor a párom kiáll melletm.

Hogyan javíthanék ezen vagy nem is érdemes ezzel foglalkozni?

Sos mert nem tudom elképzelni mit is tehetnék hogy mindenkinek jobb legyen.

#párkapcsolat #Probkéma
2021. ápr. 30. 08:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Pároddal kellene leülni és értelmesen megbeszélni ezt a dolgot. Másképp nem fog működni.
2021. ápr. 30. 08:40
 2/14 A kérdező kommentje:

Olyan sokszor próbáltam.

Kisseb nagyobb sikerekkel de mindig én teszem meg az első lépést.

Kicsit belefáradtam már

2021. ápr. 30. 09:00
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Elfogtok válni.
2021. ápr. 30. 09:13
 4/14 A kérdező kommentje:

3.El fogtok válni ez kérdés akart lenni vagy kijelentés?

(Nem vagyunk házasok).

2021. ápr. 30. 09:19
 5/14 anonim ***** válasza:
94%
Megszokott sztori. Saját gyereke az első, a másik ne szóljon bele miként neveli. Azt gondolnám, hogy a 2 közös gyerek árnyalja a képet, de ezek szerint nem.
2021. ápr. 30. 09:27
 6/14 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem sem érdemes erőltetni.

Nyilván egy próbát megér, de ő az elmúlt 12 évben is így "nevelte" a gyerekeit, és valószínűleg nem most fog változtatni. Nem tisztelik az anyjukat, se téged.

2021. ápr. 30. 09:29
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Kijelentés. Elfogtok válni. Mindegy, hogy házasok vagytok e. Ez nem vezet sehova. Egyre jobban tele lesz a hócipőd.
2021. ápr. 30. 09:30
 8/14 A kérdező kommentje:

Én ugyan ugy elfogadó a párom gyerekeit de ha valami rosszat csinálnak vagy problémát senki nem vállalja fel a probléma keltezését.

És ha szóvá teszem akkor meg én vagyok a hibas.

2021. ápr. 30. 09:30
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
A mozaik családok az esetek 99%-ában nem működnek. Élő példa vagytok erre. Nagyon sajnálom, mert ebben az egészben leginkább a gyerekek isszák meg a levét, főleg a két közös.
2021. ápr. 30. 09:41
 10/14 A kérdező kommentje:

9.Hogy érted hogy,a gyerekek isszák meg a levét?

Ki fejtenéd kérlek bővebben?

2021. ápr. 30. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!