Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a hibás? Vagy valamit rosszúl csinálok?

Figyelt kérdés

Sok gyereket nevelünk a párommal összesen ebből 2gyerek közös.

A 12 éves nevet fiam és 9 éves nevelt lányommal nem a legfényesebb a kapcsolat.

Állandó vita és feszültség van hogy én csipkedem piszkálom a gyerekeit,nem tudom öket elfogadni.

Megjegyzés:a két gyerek viselkedése türhetetlen

Konkrénten belehazudnak az anyuk szemébe.Állandóan éretlenkednek mindennek az ellenkezőjét csinálják.konkrétan rosszak(neveletlenek)

De ha rájuk szólok hogy ne kiabáljanak vagy ne veszekedjenek akkor én vagyok a rossz.

Nagyon ritka amikor a párom kiáll melletm.

Hogyan javíthanék ezen vagy nem is érdemes ezzel foglalkozni?

Sos mert nem tudom elképzelni mit is tehetnék hogy mindenkinek jobb legyen.

#párkapcsolat #Probkéma
2021. ápr. 30. 08:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
40%
Persze, kifejtem. Szét fogtok menni, ez nem kérdés. A nem közös gyerekek már átéltek egyszer ilyet, amikor elvesztették a stabil hátteret, most megint el fogják ezt a viszonylagos egyensúlyt ami az életükben van. A ti gyerekeitek, a közösek még nem éltek át ilyet, de most ők is át fogják. Nem tudhatod, hogy ez majd miylen viselkedésformákat fog előidézni bennük.
2021. ápr. 30. 10:03
 12/14 anonim ***** válasza:
74%
Ez a probléma gondolom, már akkor is fennállt, mielőtt megszülettek a közös gyerekek. Már akkor el kellett volna gondolkodni azon, hogy jó ötlet-e ilyen helyzetbe még közös gyerekeket vállalni.
2021. ápr. 30. 10:44
 13/14 A kérdező kommentje:

Ez a probléma bem volt mikor nem volt közös gyerek.

Ez probléma kb 1 éve van fent.

2021. ápr. 30. 10:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Miért lettél egy olyan nőnek a párja, akivel ennyire nem értitek meg egymást, aki ennyire nem tud gyereket nevelni. Ez előbb nem derült ki? Mondd meg neki, ha így neveli (ill. az nem nevelés, ha nem ad a gyerekeknek határokat, amit nem lehet átlépni!!) a gyerekeit, akkor ott hagyod.Ez a te gyerekeidre is rossz hatással lesz.
2021. máj. 1. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!