Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek most?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 30 éves nő vagyok, a párom pedig 33 akivel már 5 éve együtt vagyok. Tegnap este egy beszélgetés során habozva, bár elmondta,hogy néha bizony megkíván más nőket, és szeretne lefeküdni egy nála idősebb nővel. Azt mondta, szeretné kipróbálni egyetlen egyszer egy idősebb 50 körüli nővel...Azt hittem csak viccel,de amikor másnap megkért, hogy keressek neki egy olyan idősebb nőt aki nekem szimpatikus, tudtam komolyan gondolja. Egyetlen egy alkalomról lenne szó, de nekem mégis fáj, hogy egyáltalán felhozta ezt a témát. Ő szerinte ez nem számít megcsalásnak, mert elmondta őszintén, hogy mit szeretne, mire vágyik....

Aztán kicsit össze vesztük és a fejéhez vágtam, hogy akkor én is keresek magamnak egy gyors numerát, mire kijelentette, hogy akkor inkább felejtsem el amit mondott, ő nem akarja így már... szerintetek normális az ilyen? Most azt mondja, nem akarja már de vajon titokban nem csinálja meg? Mit tegyek?

2021. jún. 21. 19:09
 1/10 anonim ***** válasza:
91%

Huhh engem vérig sértene

Őszinte volt 😅 Te is az voltál... De neked nem lehet. Idióta egy pasas.

2021. jún. 21. 19:19
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Majd titokban csinálja, légy résen. Amúgy egy önző fa@
2021. jún. 21. 19:22
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem is van rá esély, hogy titokban fogja lebonyolítani...
2021. jún. 21. 19:33
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Ha a parom ilyesmivel allna elo, csomagolhatna.
2021. jún. 21. 19:48
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
Fura egy pasi lehet.. én lehet, hogy keresnék inkább egy normális férfit, de persze ezt könnyű mondani, találni már nem annyira egyszerű.
2021. jún. 21. 19:48
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon sokan ereznek igy, de nem allnak elo vele, es nem hiszik azt, hogy a kimeletlen, nyers pofanvago oszinteseg az feljogosit. Viszont erotikus fantaziak, vagyak, kisertesek mindig vannak. Szemely szerint jobban szeretnem, ha sunnyogna a parom, ha mar. Egy ilyen szoveg utan kidobnam, de minimum buntiben lenne.
2021. jún. 21. 19:51
 7/10 anonim ***** válasza:
52%
A hülyéket kerülni kell.
2021. jún. 21. 22:10
 8/10 kov74 ***** válasza:
68%
Sztem dobd a pasit mert ha egyszer megengeded nekik utána nem lesz stop.
2021. jún. 21. 23:49
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyenesen szánalmas, hogy veled akart kerestetni partnert megcsalásra.
2021. jún. 29. 21:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Neki lehet, neked nem... na szép egy pali(madár). :D Gondolkodj el ezen...
2021. jún. 30. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!