Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tegyek ? Jogos ha szakítok?
Pénteken Pesten elmentünk egy teraszos helyre ahol voltak vagy 80-90en kb ,és volt barátom volt barátnője is ott volt, mi úgy mentünk volt barátom meg 4haverja meg az egyik haverjának barátnője, és oda jött barátom volt barátnője a barátnőivel hozzánk mert a haverjai jóba vannak velük ,és egész végig ott voltak velünk barátommal külön mentünk de csak azért mert ott voltam neki ha nem lettem volna biztos ő is beszélgetett volna velük és olyan gáznak éreztem a helyzetet ,
Aztán közölte barátom valószínű lesz még sok alkalom hogy összetalákozunk velük ,
És viszont az exe tesójával nagy haverok tehát ha én nem leszek ott biztos Exével is leállna beszélgetni aztán kitudja mi lenne
Elég gáz helyzet az hogy még az exével meg barátnőivel velük terasszozzunk egy társaságba végig velünk
Szerintem ez még nem ok arra, hogy szakíts vele, hogy szóbaáll az exével. Én bármelyik exemmel szóbaállnék, és az sem zavarna ha a társaság közös lenne. Mondjuk így utólag nem értem mit ettem rajtuk.
Szerintem figyeld a jeleket, hogy van e miért aggódni, de ez magában még nem ok az aggódásra. Plusz beszélj a pároddal erről.
Engem hidegen hagyna.
Ha neki az ex kellene, menjen.
Nem idegeskednék ilyenek miatt az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!