Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elengedjem el, ne engedjem el?
Kínlódunk barátnőmmel, ő 40, én 44 éves vagyok. Túlzás nélkül mondom, hogy az egyik legcsodásabb ember akit ismertem. Tiszta szívű, csodás anyuka, becsületes, stb, tényleg ritka az ilyen manapság. Viszont van egy hajmeresztő stílusa, ami elmondása szerint csak miattam jön elő neki. Azt mondja szenvedély, de inkább vitatkozásban, veszekedésben nyilvánul meg. FSzerinte fogadjam el, h ő ilyen temperamentumos, de konkrétan kiidegelt és elszomorított sokszor.
Viszont hozzá képest a többi nő sekélyes, felszínes, és unalmas. Nem jutunk közös nevezőre, mert én egy nyugis fickó vagyok. Ha maradok, agyvérzést fogok kapni tőle, ha elhagyom, akkor meg hiányozni fog. Ő az a bájos, gyönyörű, de olaszos sárkány típus. Klasszikus találnék mást, csak nem kell más helyzet.
Engem inkább az érdekelne,hogy mi váltja ki belőle ezt?
Legfőképp azért,mert te adod rá az okot szerinte.
Mióta vagytok együtt?
Ez a kezdetektől fogva így volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!