Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagálom a dolgokat ?

Figyelt kérdés

Felkerült, majd miután szóvá tettem, hogy mit keres ott, lekerült egy nő a barátom facebookjáról.

Állítólag a múltban kavartak, sok éve, csak a nő külföldre költözött.

Tegnap megint a facebookjára vissza volt véve, de nagyon kétségbeesetten tagadta, hogy az a nő nem tudja hogy kerult vissza, lehet a lista nem frissült, tehát dumált

Most megint kitörölte.

Jelentősége van ennek, vagy túlreagálom?

2021. jún. 20. 08:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Egy elméletet akarsz igazolni, ami nem biztos, hogy úgy volt. Mi van akkor, hogyha nem találsz semmit? Akkor is biztos csalt vagy mi?
2021. jún. 20. 09:23
 12/22 A kérdező kommentje:

Igen, hogy válaszoljak én is a kérdésekre, vagy nyilvános valakinek a listája, vagy egyszerűbb nézegetni az új likeokat, azok általában új emberek.

Nem mindig de sokszor

2021. jún. 20. 09:33
 13/22 A kérdező kommentje:
11 es, a gondolat csak csiklintja, ha a nő az ismerősei közt van. Tehat félre akar lépni, esetleg
2021. jún. 20. 09:40
 14/22 anonim ***** válasza:
77%
Egy idióta vagy te kérdező! De a legrosszabb fajta! Hogy veszed te a bátorságot higy kutakodj az isnerősei között? Hogy lehetsz ilyen szinten beteges?
2021. jún. 20. 09:54
 15/22 anonim ***** válasza:
85%
Nyugi nem fog megcsalni, annál sokkal hamarabb kidob, mert önbizalomhiányos, kontrollmániás elmebeteg vagy.
2021. jún. 20. 09:57
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

A párom magántanár. Állandóan új ismerősei lesznek, kaotikus és sokszor kiszámíthatatlan a munkarendje, sőt, most bérkiegészítésként egy étteremben dolgozik. Az órákat kettesben tölti a diákokkal (bár gyanítom ez egyértelmű), nő nemű diákokkal is, akik gyanítom nem mind bányarémek, sőt néha meséli, hogy egy-egy be is próbálkozik. Beleőszülnék, ha állandóan vizslatnám ki, kicsoda és honnan ismerheti és mit csinál vele, stb. Arról nem is beszélve, hogy szerencsétlen álló nap egrecíroztatva lenne, ha olyan lennék mint te.

Vagy van egy kapcsolatban bizalom, vagy megtette a fene. Én már rég kiraktalak volna, illetve kiraknám a párom, ha így viselkedne. Egyrészt, ha hűséges vagyok, (én speciel az vagyok), akkor nagyon bántana a bizalmatlansága és sértő lenne a feltételezés is, másrészt betegesnek tartom ezt a magatartást.

Szóval az egész kapcsolatotok egy lyukas garast nem ér szerintem. A párod te kéne, hogy ismerd, ha szerinted csal, rakd ki. Ha nem adott rá okot, hogy gyaakofj, akkor ne keltsd feleslegesen a feszkót és ne hergeld magad, mert csak tönkre teszed a kapcsolatot.

2021. jún. 20. 10:41
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszi 16 os
2021. jún. 20. 10:51
 18/22 anonim ***** válasza:
68%
Őszintén? Túlreagálod szerintem és ezzel fogod az őrületbe és végül akár megcsalásba is kergetni, ha eddig még nem tetted. Nekem a munkám maitt van vagy 800 ismerősöm az egyik közösségi felületen, egy másikon meg 1500 körül. Ha a férjem nyomozgatni akarna utánuk, hát rámenne a fél élete. Ugyanígy, én se figyelgetem az ő ismerőseinek listáját. Aki meg akar csalni, meg fog úgyis, nem kell ahhoz új ismerős.
2021. jún. 20. 15:45
 19/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nem teljesen reagálod túl. Ha annyira nincs mit titkolni rajta minek törölte le ahelyett hogy megbeszélte volna veled ki az? Nem kifaggatni de ha normálisan megkérdezted válaszolnia kellett volna rá. Szerintem egy párkapcsolatban ez nem vallatás én is szeretném tudni a párom múltját is mert hozza tartozik illetve tudni szeretnék mindent arról az emberről akivel osszekotom az életemet.
2021. jún. 22. 16:17
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

19

Azért törölte le, mert a terrorista vadászkopó nője minden lépését figyeli és nem ér az az ismerős még egy veszekedést otthon.

2021. jún. 22. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!