Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez a nő lenne Magyarországon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a nő lenne Magyarországon a feminizmus vezéregyénisége?

Figyelt kérdés

[link]

Többek között azt vallja, és próbálja erre rávenni a nőket, hogy nem kell edzőterembe járni, kövér nő is ugyanolyan szép.

Férfiaknak mindig a nők kegyeit kell lesni, őértük vannak.

Ha nem tetszik egy kövér nő a férfinak, akkor a nőnek nem kell változtatnia magán, a férfi gondolkodik rosszul.

Még sorolhatnám, olvastam tőle pár éleselméjű gondolatot, el nem tudom képzelni, kik azok a nők akik ezt még meg is fogadják?

Ismertek ilyen nőket, akikkel a társkeresés folyamán találkoztatok, hogy ezt az irányelvet vallották?

2021. jún. 19. 20:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%
Nagyon bírom ezt a nőt. Őszintén kimondja amit gondol.
2021. jún. 19. 23:42
 12/13 anonim ***** válasza:
35%

En meg az incelek vezeregyenisege. Oszt?

37F incel

2021. jún. 20. 00:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Ő egy orvos nő ha jól tudom..talán pszichiáter..nagyon okos intelligens de nagyszájú is egyben..megértem ha zavar a stílusa de ő már elkelt,anya, nagymama..az ő vélemény kompetens sok dologban hisz szakember..szakembereket nem a külsejükért szeretjük, netán Popper úr is kevesebb mert volt nem edzett testű..a kövérek is lehetnek szépek el is kelnek..nem kell edzőtermbe járni ez csak egy opció, a 21.század opciója, régen nem jártak edzeni mégis születtek gyermekek és voltak szép házasságok..amiket mond az amolyan bölcs öregként mondja..vagy meghallgatod vagy nem..én nem szoktam nézni a műsorát..
2021. júl. 23. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!