Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hitel ellenesség okoz párkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hitel ellenesség okoz párkapcsolati problémákat?

Figyelt kérdés
Amikor egyik fél bár tudna felvenni hitelt de van ez a 'én soha nem veszek fel hitelt' gondolkodása, hogy 'de mi lesz ha elvesztem a munkám és nem tudom fizetni' stb.

2021. jún. 19. 14:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs kiemelkedő jovedelmetek vagy nem örököltök hitel nélkül hogy lesz bármilyen lakásotok??
2021. jún. 19. 14:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha a közös otthon, azaz a jövőteremtés ezen múlik, akkor bizony, hogy okozhat! Ez megszabja az "azonos célok" kérdést és az nagyon fontos egy párkapcsolatban. Ha ketten kétfelé húznak, az a kapcsolat kuka.
2021. jún. 19. 15:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hitelt felvenni arra ami pénzt visz nem jó ötlet, hitelt felvenni arra ami pénzt hoz, az lehet jó ötlet.
2021. jún. 19. 15:01
 4/10 A kérdező kommentje:

# 3

de akkor miért vesz mindenki lakást? hitelből

2021. jún. 19. 15:10
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Sokan vannak úgy, hogy azt a 100-120-at inkább fizetik a banknak saját ingatlanjuk után, mint albéretlre.
2021. jún. 19. 15:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem a 3-as vagyok, de én is hasonlóan gondolkozom.

Ami pénz visz, az pl. a kedvtelésből tartott autó (ami nem munkaeszköz)

Erre soha nem vennék kamatozós hitelt, az tuti.

A lakás viszont szükséglet.

Ha nincs, akkor fizethetsz éves szinten milliókat valakinek, ergo ha veszel, "pénzt hoz" mert a sajátodat fizeted, zömében kevesebb havi fizetnivalóval, mint a bérleti díj.

2021. jún. 19. 15:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Albérlet: nem fizetsz, utca.

Lakáshitel: nem fizetsz, költség.

Munkahely: elveszted, keresel másikat.

Nagy gógyi lehet a csávó.

2021. jún. 19. 20:09
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Kötni kell rá biztosítást, akkor munkanélküliség vagy betegség esetén fizetik a részleteket. Lehet, ezt okosan és átgondoltan is felvenni. Például van vésztartalék mindig és az eladósodottság mértéke nem veszélyezteti a megélhetést.
2021. jún. 19. 21:57
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
#4. Vagy befektetésből vagy saját célra. Második esetben ez olyan "albi" ami a végén a tiéd lesz.
2021. jún. 20. 07:59
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Lakashitel esetén igen, szakítóok lehet ha valaki albiban akar élni a másik meg sajátot akar hitelből. Kisebb cuccok esetén még megbeszélhető.
2021. jún. 21. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!