A Fideszes magyaroknak azért imponál a homoszexualitás ellenesség, mert irigyek a melegekre?
A magyaros irigység teljesen általános, minden magyarban benne van. Rengeteg külföldinek magyaráztam már el, akik nem értették miért ilyen elcseszett nemzet a magyar, hogy egy magyar embert 3 fő érzelem motivál. A gyűlölet, a félelem és az irigység. Ez a triumvirátus. És ezt a politikusok is maximálisan kihasználják.
Na most, sokan azért utálják a homokos férfiakat, mert nekik sokkal könnyebb társat találni? Míg egy heteroszexuális férfiként vért izzadhatsz bármilyen társkeresőn, próbálkozhatsz kiemelkedni a tengernyi sok egyedülálló társkereső hetero férfi közül, mégsem jut neked társ, mert túl kevés a nő a hazánkban. Eközben egy homokos férfi 5 perc alatt talál magának társat, vagy valakit akivel kellemesen eltölti az éjszakát. Akár 25-öt is :D
Magyaros irigység lenne hát amit a Fidesz-KDNP meglovagol ezzel?
A "fideszes magyarok" NEM homoszexuális ellenesek.
Az hogy nem vagyunk vevők az lmbtqxyz szövegekre meg nem dőlünk be a genderlobbinak, az nem homoszexuális ellenesség és nem utálat. Az a józan ész.
Teljesen egyetértek a kérdezővel, és még ki is egészíteném:
A migránsellenesség is ugyanebből táplálkozik. Jönnek az arabok a szép barna bőrükkel, akik bárkit megkapnak, és a magyar férfiakat ez frusztrálja.
"Rengeteg külföldinek magyaráztam már el, akik nem értették miért ilyen elcseszett nemzet a magyar, hogy egy magyar embert 3 fő érzelem motivál. A gyűlölet, a félelem és az irigység."
Ez a rengeteg külföldi szerintem azt nem értette, hogy lehet valaki akkora kretén, hogy a saját honfitársait (egyben önmagát is) gyalázza. Szerintem a hátad mögött jól kiröhögtek. Ha lehetne egy javaslatom, inkább ne folytasd, mert a végén még azt hiszik, minden magyar akkora vadbarom, mint te. :)
Beregisztráltam egy társkeresőre, hetero kategóriában. Az adatlapon is ott van, hogy nőt keresek. Erre rám ír egy mélytoleráns meleg, hogy adjak farokfotót. Finoman elutasítom, erre a válasza: "Akkor dögölj meg."
És ilyen eset már vagy hatszor előfordult, csak más szavakkal (csöves, akkor b*zd meg, anyádat, stb.).
Akinek ilyen pusztulatos aljadék magatartása van, arra ki a frász lenne irigy? Méghogy a melegek morálisan és intellektuálisan felsőbbrendűek...
Eleve a kérdés is provokatív, és uszító.
Na ezért tart itt a meleg közösség ahol.
SZ-Á-N-A-L-M-A-S-O-K
Ugyan. Elég gond az, hogy ennyi morálisan bukott marha egy közösséget alkot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!