Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem nincs kivel utaznom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem nincs kivel utaznom, mit tennétek az alábbi esetben?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, tavaly befejeztem az egyetemet, teljes állásban dolgozok már, félre tudunk tenni évi 1-2 utazásra.

A barátom többnyire a családjával megy, de én se szeretnék otthon ülni, csak a munka miatt nyilván nem tudok könnyen elszakadni.

Anyukám mindent kritizál, egész héten elvan egy strandon és nem akar egyszer se étterembe menni, a barátnőim meg vagy a párjukkal mennek, így nem jut más alkalomra, vagy egyáltalán nem állnak úgy anyagilag.

Szeretnék még családalapítás előtt pár helyre eljtuni, amik nem is hulla drágák.

Mit tennétek ebben a helyzetben?

23L

2021. jún. 19. 10:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Elmondanám a páromnak ezé igényemet, asszertív módon felvezetve, és közölném, hogy mivel őt választottam társának, így értelemszerűen vele(is) kívánok utazni.

Ilyenkor sokminden kiderül...

2021. jún. 19. 10:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az 1es írja!

N

2021. jún. 19. 10:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk beszéld meg a pároddal, hogy ideje lenne kettesben is nyaralnotok?
2021. jún. 19. 10:14
 4/10 Ollókezű Edward ***** válasza:
100%
Így van, vagy a barátoddal menj, vagy ha ő nem akar, akkor egyedül. Ha én nagyon el akarnék jutni valahova, akkor egyedül is mennék.
2021. jún. 19. 10:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
az én barátom is ilyen. sőt az előző is ilyen volt. üdv a klubban :(
2021. jún. 19. 11:10
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Utazzatok együtt barátod családjával, ha nem megoldható, csináljátok saját nyaralást.

Mellette érdemes volna új barátnőket megismerned, nem jó ha teljesen barátodra vagy utalva, nem várható el, hogy mindig mindenhová együtt menjetek.

2021. jún. 19. 11:39
 7/10 anonim ***** válasza:
59%
Menj egyedül. Tudod amikor szamitasz a pasiddal, rossz erzes lesz kidobni azokat a fotokat amin rajta van, raadasul mindig o fog eszedbe jutni roluk.legyen tied az elmeny. Anyukadat allitsd vslasutas ele. Jonni fog ha ki van fizetve.
2021. jún. 19. 12:40
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szakitasz
2021. jún. 19. 12:41
 9/10 anonim ***** válasza:
48%
Huszonakárhányévesen a pasi még a szüleivel megy nyaralni? Milyen férfi az ilyen, mikor van csaja? Ez egy mama hoteles lúzer. Ha netán olyan gazdagok a szülei, akkor téged is vihetnének. Ebben a korban örül a férfi, ha a barátnőjével van és nem a szülei nyakán lóg, hagyva a szüleinek is egy kis magánszférát. Mennyire elfuserált nevelések, nem az életnek való gyereket neveltek! Keress normális férfit!!😱👍
2021. jún. 20. 11:04
 10/10 anonim ***** válasza:

Én is így érzem magam kb, mehetnék pár helyre nyaralni egyedül, csak minek.

Engem legalábbis például nem kapcsol ki az egyedül sétafikálás, kullogás túrázás címszó alatt. Fürdőzni meg a nagynénéméknél is tudok, van egy medencéjük.

Külföldi nyaralást meg nem engedhetek meg magamnak, pedig külföldön egyedül is szívesen megnéznék pár helyet.

21F

2021. jún. 25. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!