Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagytok boldogok a párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Mindenképpen elváltok,vagy húzzátok amíg lehet a gyerek miatt? Melyik a célszerűbb,ha amúgy megvagytok a langyos semmiben amúgy.

2021. jún. 18. 19:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
61%
Nem szülök és igen, elválok. Nem vagyok hajlandó szarba maradni
2021. jún. 18. 19:16
 2/20 anonim ***** válasza:
91%
Mindenki azt mondja, mint az egyes, míg nem kerül ilyen helyzetbe. Jó kérdés kérdező, én pont ebben vagyok... Neked mi a sztorid?
2021. jún. 18. 19:32
 3/20 anonim ***** válasza:
70%

5 éve húzzuk.

40-es nőként normális vonzó férfit már úgysem találok, akkor meg mit ugráljak?

2021. jún. 18. 19:42
 4/20 anonim ***** válasza:
58%

1es vagyok

8 éves kapcsolatból lèptem ki, aztán 3 évesből.

Nem, nem mindenki gyáva lépni

2021. jún. 18. 19:49
 5/20 anonim ***** válasza:
74%
1-es, de nincs gyereked.
2021. jún. 18. 19:50
 6/20 anonim ***** válasza:
47%

5

Mert volt eszem. De egy gyerek se ok arra hogy ücsörögjek a kakiba.

2021. jún. 18. 19:51
 7/20 anonim ***** válasza:
84%
Én léptem 2 gyerekkel.
2021. jún. 18. 19:52
 8/20 anonim ***** válasza:
79%

Van, hogy szülés után telik be az a bizonyos pohár.

Szerencsére én sem jártam így, de nem ítélkezem azok fölött, akik a gyerek érdekeit nézve nem lépnek azonnal. (Tudom, nem tesz jót a lelki világának a folytonos otthoni veszekedés, de az sem, ha az egyik szülő családja a másik szülő ellen hangolja őt váláskor.)

Volt bántalmazó kapcsolatom, sajnos 5 évig húztam, pedig már másfél év után egyértelműen ott hagyhattam volna. Kiléptem, és szerencsére nem született gyerekünk. Neki most nagyon nehéz lenne.

2021. jún. 18. 19:54
 9/20 A kérdező kommentje:
Nekem ő a második férjem.Az elsővel azért váltunk 10 év után mert rájöttem, hogy rossz apa volna.Nem lenne a gyerekünknek egy nyugodt pillanata sem.Oda gyereket se vállaltam.Viszont a mostani férjem maga felnevelt ( félig meddig) egy gyereket,jó volt a kapcsolatunk, sokat beszélgettünk, számíthattunk egymásra kölcsönösen 6 évig, biztos voltam abban hogy nem nyúlok mellé.És apának amúgy tényleg jó ha itthon van,de társnak mióta megvan a gyerekünk 4 éve, azóta nem igazán.
2021. jún. 18. 20:26
 10/20 anonim ***** válasza:
88%

14 év után léptem. Nem vert, nem volt káros szenvedélye, csak épp lakótársakként éltünk már egymás mellett, a munkája kiszorított engem az életéből. Akkorra már kb évente egyszer feküdtünk le egymással. 30 évesen korainak gondoltam az apácalétet. Egyik nap felébredtem és arra gondoltam, hogy ha mellette maradok, csendben megöregszünk és egész életemben azon fogok gondolkodni, hogy milyen életem lehetett volna, ha meg merem lépni a szakítást.

Nem volt könnyű se a szétválás, se az életem újrakezdése, rengeteg éjszakát, hónapot(!) sírtam át, de ma már boldog párkapcsolatban élek valaki mással és büszke vagyok magamban, hogy nemet mondtam a langyos, híg kakira, amiből olyan rettentő sokan nem tudnak kilépni.

Ezt a döntést mindenkinek magának kell meghoznia. Sok erőt kívánok neked, bárhogy döntesz!

2021. jún. 18. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!