Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Betegesen féltékeny a barátom…...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betegesen féltékeny a barátom…mit csináljak?

Figyelt kérdés

Már 7 hónapja együtt vagyunk, szeretem teljes szívemből, sose adtam neki okot a féltékenykedésre. Az előző barátnője megcsalta, gondolom itt kezdődött a probléma.

Állandóan számon kér, kivel megyek, hova megyek, mit csinálok, stb. Ha jól érzem magam és nem írok neki vissza, akkor már hívogat, hogy mit csinálok, hol vagyok, mit ittam, stb…és hogy “én őt megcsalom” Ha meg mondjuk nem veszem fel a telefont, mert pl későn veszem észre, hogy keresett, vagy nem hallottam akkor áll a bál...tiltogat aztán hívogat…nemrég a szüleimet hívta fel, hogy hol vagyok fél 1-kor. Ő minden nap megy a barátaival van amikor hajnal 1-kor megy haza, 1 SZÓT SE SZÓLOK NEKI!! Nézegeti a telefonom, hogy kivel beszéltem 2019-2020 (akkor még ismerni sem ismertem!!) és vergődik. Pl tegnap az instagramom nézte és látta likeoltam 1-2 fiút. Szakítás lett a vége🙃 én kértem őt 100x hogy ne likeoljon k**vákat, mégis csinálta. De én csak provokációból csinálom, hogy lássa, hogy el tud ezzel a viselkedéssel veszíteni és lenne helyetts 1000 másik DE EZT Ő IS TUDJA.

Nagyon hamar felkapja a vizet, nagyon agresszív lesz. SOHA NEM ÜTÖTT MEG EZT LESZÖGEZEM!!

2021. jún. 18. 10:15
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek…🥰

Kb ilyen válaszokra számítottam! Tudom magamtól is, hogy ez nem normális! És hogy beteg. De valaki hátha volt ilyenben és megoldódott:(

2021. jún. 18. 11:33
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Megoldódott....? Fiatal srác, pár hónapos kapcsolat és már most nem normális, nyomoz, agresszív.

HOgy a vadviharba tudna egy ilyen ember, kapcsolat, helyzet megoldódni? Szerinted egy éles váltás és huss... cuki kedves romi hapsi lesz?

2021. jún. 18. 11:35
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap szakított, örülj neki és lépj tovább!

Helyzet egyszerű, kifogásként használja az előző kapcsolatát a szar személyiségére, te pedig a határok meghúzása helyett aszisztálsz neki. Ne tedd! Azért mert valakit átvertek, még nem leszel hazug és ugyanúgy jár a tisztelet, ha nem képes feldolgozni korábbi kapcsolatát, irány a pszichológus! Menekülj!

2021. jún. 18. 11:38
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
18 éves vagy, hidd el, hogy nem mellette fogsz megöregedni. Az ilyesmi nem oldódik meg, csak ha elmegy pszichológushoz, és akár évekig kezelik, de nyilván először be kellene látnia, hogy baj van vele. Addigra meg papírforma szerint, már rég nem lesztek együtt, úgyhogy felesleges várnod a csodára.
2021. jún. 18. 11:39
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hgoy fáj ezt elfogadni, de nem fog megváltozni, max ideiglenesen.

Fiatal vagy, kis ideig rossz lesz, de egy iylen embert hidd el, hogy jobban jársz ha elengedsz.

2021. jún. 18. 12:10
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam ilyen helyzetben és igen, megoldódott - hiába szerettem, szakítottam vele és soha többet nem adtam esélyt se féltékeny embernek. Ez azóta is életem egyik legjobb döntése, tök mindegy milyen nehéz volt, annál nem lehet semmi se nehezebb, mint terrorban élni. Gondolkozz és menekülj ebből a szarból - lehet, hogy még nincs összehasonlítási alapod, de ennél van fényévekkel jobb. Nem ő életed szerelme, még ha ezt nem is látod most még.
2021. jún. 18. 12:17
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég!

Engem 2 barátnőm is megcsalt, az egyik kétszer is, mert az elsőt még megbocsátottam a másodiknál pedig kidobtam.

MÉGSEM vagyok durván féltékeny. A jelenlegi barátnőmben bízom, pedig messze nagyon szép és minden pasi rámenne, ha tudna.

Egyedül arra vagyok féltékeny, amikor fotózásokra hívogatják a pasik, hogy kettesben ha fotózzák őt... hát az kicsit zavar, de még az is olyan, hogy megbízom a barátnőmben, hogy nem fog megcsalni és hagyom. A pasasban már nem bízom, aki hívja fotózni, ebből fakad a féltékenységem.

De a lényeg, hogy ENGEM CSALTAK MEG TÖBBSZÖR IS, de nem az ÖSSZES nőben vesztettem el a bizalmam, csak abban a kettőben, aki riherongy volt és nem képes uralkodni az ösztönein.

Pasi vagyok iszonyatosan erős libidóval, de mégsem csaltam meg soha egyik barátnőmet sem! ... ja ez nem tartozik ide.

Lényeg, hogy az, hogy abba takarózik a srácod, hogy "hát engem megcsaltak" az ÉRTHETŐ kifogás lenne, de akkor sem az. NEM TE CSALTAD MEG! Úgy hogy vagy összeszedi magát és megbízik benned, vagy takarodjon a jó büdös francba.

Hát mit képzel az ilyen? Olyan dologért kér számon, amit nem Te követtél el?

Oszd ki rendesen!

Vagy kezdd el ellenőrizni egésznap a srácot és hívogasd a szüleit éjjel 1-kor, hogy hol van?! :D

24F

2021. jún. 18. 13:27
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen nem tud megoldódni, csak rosszabb lesz, és soha nem fogsz tudni szabadulni, ez még csak a kezdett!
2021. jún. 18. 13:49
 19/19 anonim ***** válasza:
83%
Ezeken olyan jót mosolygok mindig. Az ilyen gyökér állatokra ugy tapadnak a nők mint légy az epoxi gyantába aztán bele is köt egy életre
2021. jún. 18. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!