Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás határán vagyunk a menyasszonyommal, tudok-e tenni valamit?
Egy barom vagyok. Egyszer már szakítottunk a barátnőmmel, majd márciusban újra összejöttünk, rá kb. 2 hónapra megkértem a kezét, igent mondott.
Sajnos nem foglalkoztam vele, mindig fontosabbak voltak a barátok, tudat alatt úgy voltam vele, hogy "meggyűrűztem", "most már csak az enyém".. Márciusban kaptam tőle még egy esélyt, most szombaton viszont végleg ki fogja/fogjuk mondani, hogy "vége". Nem hiszek egy 3. esélyben, és teljesen megértem Őt. Tudom, hogy nem tudok tenni semmit, nem akarom zaklatni, könyörögni, mert ebből már megjöttem, és nem sült el jól március előtt sem...
Nagyon szeretem, és tudom, hogy nekem ő az igazi. Ő is tudja, hogy "jó parti" lennék házasság szempontjából, pusztán a rációra alapozni egy házasságot bizony nem lehet. Sajnálom, hogy így történt. :(
ne légy papucs, ne hagyd egy nőnek se, hogy elszakítson a barátaidtól
aki nem érti meg, hogy nem csak ő van a világon, az nem érdemel meg egy kapcsolatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!