Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz, ha 17 éves fiúként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha 17 éves fiúként egyszerre csak egy barátnőt tudok tartani?

Figyelt kérdés
Több szimultán kapcsolatra egyelőre nincs kapacitásom. :(
2010. aug. 25. 19:00
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

nahát, ismerős gondolkodás... így gondolkodott az első barátom is 15éves koromban, ő 16 volt és megpróbált "barátnőket tartani"... köztük engem is, de szerencsére időben rájöttem és kidobtam. Már ne haragudj h más "elvet" vallok, de minden épeszű, valamennyi erkölcsi tartással és büszkeséggel rendelkező lánynak menekülnie kellene az ilyen fajankóktól.

amúgy naaaagyon gáz vagy, de komolyan... és nem azért, mert "nem vagy képes egynél több bnőt tartani".

2010. aug. 25. 21:39
 22/28 A kérdező kommentje:

Nahh, utolsó végre a kérdésre is válaszolt. Egyértelműen kimondta hogy nem gáz - ha nyelvtanilag megnézitek.... Köszi az első valódi válaszért :) Nem is gondoltam volna hogy egy lány fogja ezt kifejezni :) (Jó értem, hogy magára a hozzáállásra viszont azt mondta hogy gáz, de azt direkt nem tettem fel kérdésnek, tudom hogy a nagy többségnek más a vallása...)

Egyébként gratulálok neked is az épeszűségedhez, az erkölcsi tartásodhoz és büszkeségedhez... Őőőőő ja hogy ez is csak szociális kondicionálás eredménye? Jó akkor mégse, igazából te is csak átlagos vagy. (Ami nem baj, persze. Annyit jelent, a konszenzus jegyében, hogy nem Te fogod betölteni a szabad időréseim ha tudok úgy gazdálkodni hogy bejöjjön a képbe végre a második csaj :)

2010. aug. 25. 22:05
 23/28 anonim ***** válasza:

Látom a szövegértés nem az erősséged :)

Egyébként, miért akarsz mindenáron, szinte már-már görcsösen, eltérni az átlagostól?

2010. aug. 25. 22:15
 24/28 A kérdező kommentje:

22:15!

Segítenél kérlek rámutatni mit értettem félre?

Kivonatosan úgy fogalmazott a leányzó, hogy "gáz vagy de nem azért mert nem tudsz egyszerre többet tartani". Átrendezve a szavakat, de az értelmét nem: "nem vagy gáz azért mert nem tudsz többet tartani, de azért igen mert többet akarsz tartani..."

Mit értettem félre? Komolyan kérdezem.

Egyébként nem mondanám hogy az átlagtól görcsösen el akarok térni (bár ez is igaz). Inkább úgy fogalmaznám hogy másban érzem a képességeim kiteljesedését mint az átlagember... De még dolgoznom kell az ügyön :)

2010. aug. 25. 22:30
 25/28 anonim ***** válasza:
"másban érzem a képességeim kiteljesedését" attól nem leszel jó az ágyban, hogy egy csomó nővel lefekszel....
2010. aug. 26. 12:53
 26/28 anonim ***** válasza:

Ezt kommentelted:

"mért kell a társadalom elvárásainak megfelelni?"

akkor meg mi a f*szért kérdezed hogy gáz-e??

2010. aug. 27. 12:15
 27/28 A kérdező kommentje:

Utolsó: valóban, jogosnak találom a "miaf*szozásod" de engedd meg hogy adjak egy lehetséges magyarázatot:

Nem arra szerettem volna rákérdezni, hogy ciki-e, hanem arra, hogy 17 évesen én szúrok-e el valamit, hogy nem tudom kikombinálni hogy legalább két csajt tarthassak. Ez egy objektív metrika, nem a társadalom elvárásától függ, hogy tudom kezelni az időmet vagy sem. Úgy is átfogalmazhatom a kérdést, hogy a hasonló életmódot élők 17évesen hány csajt tudtak egyszerre tartani. Őhozzájuk valóban igazodni szeretnék bizonyos mértékben...

Na addig is csiszolom az önmenedzselésem, hogy tényleg több lányra jusson időm...

2010. aug. 27. 14:09
 28/28 anonim válasza:
Mi lenne, ha a barátnődnek te csak egy lennél a többi barátja közül? Nem feltétlenül baj, ha több lányra vágysz, de azért ne tegyél tönkre egy olyan lányt, akinek te vagy az egyetlen.
2010. aug. 28. 01:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!