Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz, ha 17 éves fiúként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha 17 éves fiúként egyszerre csak egy barátnőt tudok tartani?

Figyelt kérdés
Több szimultán kapcsolatra egyelőre nincs kapacitásom. :(
2010. aug. 25. 19:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

ha nem tudsz akkor ne tarts több barátot ebbe mit nem lehet megérteni?

maradj a tarkónlövésnél!!!

2010. aug. 25. 19:15
 12/28 anonim ***** válasza:
De az a több barátnő tudna egymásról?
2010. aug. 25. 19:16
 13/28 anonim ***** válasza:
akár hány csajt megkérdeztem eggyik sem menne bele ebbe a több barátnös dologba! szerintem is hülyeség mert akkor nem barátnöd(szerelmed) van hanem csak 1 csajod akit huzogathatsz-.- az meg a lánynakszar
2010. aug. 25. 19:18
 14/28 A kérdező kommentje:

Tudnának egymásról persze... de csak ha megértenék...

Egyébként gondolhattam volna, hogy ezen az oldalon nem fogok túl sok sablonoktól mentes gondolkodású emberbe botlani :(

2010. aug. 25. 19:27
 15/28 anonim ***** válasza:

te tiszta hülye vagy.

miért lenne máz?

az a normális ha egyszerre csak egy van.

18 F.

2010. aug. 25. 20:03
 16/28 anonim válasza:
hát te nagy állat vagy, mit ne mondjak. ha megkérdezné tőlem vki hogy nagy baj-e h rajtam kívül mással is van, ott helyben felrugdosom a tökeit a homlokára púpnak. gondolkozz már, ember!
2010. aug. 25. 20:09
 17/28 A kérdező kommentje:

Kedves 20:03!

Hülye az aki nem normális? Az a normális, ha az ember eszik húst és növényi kajákat is. Az a normális ha az ember hetero... Most akkor szerinted a vegetáriánusok is tiszta hülyék? Mernél hangot adni a logikádnak a nyilvánnosságban a melegekről? Naugye... A normális és a hülye között nincs korreláció, mivel azonos arányban lehet a kiválóság irányában is eltérés az ÁTLAGOS állapottól. Ne keverd az átlagost, a mindennapit a normálissal. A normálist nem is igazán lehet definiálni, személy szerint nem szeretem ezt a szót mert mindenki saját egyedi értelmezést ad neki....

Kedves 20:09!

Örülök hogy kiállsz az elveid mellett. Sajnos - és ezt a legtöbb válaszadónak is üzenem - a kérdés nem az volt, hogy mit gondolsz az ilyen kapcsolatokról.... De bizonyára én vagyok rossz a szavak megválogatásában és tényleg identikus formájú a kérdésem azzal hogy "Elítéled-e a több lánnyal kapcsolatot tartó fiúkat?" Tényleg én nem tudok fogalmazni és nem pedig ti értelmezni a kérdést...

2010. aug. 25. 20:31
 18/28 anonim ***** válasza:

Akár hiszitek akár nem... még olyan is létezik, hogy nyílt házasság.

Ez azt jelenti, hogy - bár a két fél házas, esetleg gyerekeik is vannak - nem csak egymással vannak... azaz a feleség és a férj is lefekszik másokkal. Persze úgy, hogy ennek mindketten tudatában vannak.

Tudtommal azonban Európában az efféle kapcsolat még nem eléggé elfogadott, és nem is elterjedt.

Ha ilyenre vágysz, javaslom költözz az Egyesült Államokba.

2010. aug. 25. 20:41
 19/28 anonim ***** válasza:
Hát igen... az usából mindig hasznos szokások jönnek. kérdés, hogy akkor mi értelme összeházasodni. :) áh... előbb-utóbb kihalunk :D
2010. aug. 25. 21:06
 20/28 anonim ***** válasza:
Egyébként ne csodálkozz, hogy ennyien neked estek, hiszen eleve provokáló stílusban tetted fel a kérdésed (gáz-e), oly módon mintha a kérdés állítmánya lenne az általánosan elfogadott ebben a társadalomban. Ezt te is tudtad.
2010. aug. 25. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!