Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Van itt olyan, aki két barátot/barátnőt tart (ott) egyszerre?
igen én. kb 3-4 hónapig tartott. de azt azért nemmondanám h egyszerre volt mind a 2.- a másikkal csak ismerkedtünk. 3-4 hónapig. ritkán találkoztunk. a vége fele már gyakrabban, aztán szakítottam a régivel, és az új lett a barátom.
szexualitásra nem került sor az újjal míg nemszakítottam a rágivel.
24L
össze vissza rohangáltam ,meg lehet zavarodni benne
de amúgy ha nehezen is de fenntartható dolog
ejha :D
nekem három volt egyszerre.
kettő közölük egy iskolába járt, és egyszer a büfénél álltak sorban, és az egyik mondta a barátnőjének, h már x hónapja velem van... erre a másik mondta h ő is :D
féltem a revengetől, de az egyik egész jól reugálta le, a másik meg örökké utálni fog valszeg :]
harmadiknak meg szintén volt vki más rajtam kívül, tehát őt nem érdekelte a dolog.
Nekem egyszer volt, de gyakorlatilag még egyikkel sem voltam együtt, mindkettejükkel csak az ismerkedési fázisban voltam. Nyilván úgy éreztem, hogy húú, én már valaki vagyok... De többet soha nem csinálom, leckének elég volt. Most ha 1 valaki mindent megad, jól megértitek egymást, jó az ágyban stbstb, akkor minek még egy? Ha meg nem jó, akkor szakítani kell vele és keresni mást, nem kipótolni egy másik csajjal még? Sajnos már hosszú idő óta nem találtam senkit, aki ilyen lenne.:( De még így sem jut eszembe, hogy akkor tartsak kettőt, inkább egy barátnőm sincs már augusztus vége óta. Viszont reménykedem, hogy hamarosan akad valaki, mert már nagyon hiányzik egy angyalka, aki nekem mindent megad, és én is megadhatok neki mindent.
K.A. 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!