Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél ha a párodról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha a párodról kiderülne hogy futballhuligán?

Figyelt kérdés
2021. jún. 15. 15:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon meglepődnék :) 159cm 44kg nő.
2021. jún. 15. 15:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is. :D (hasonló paraméterek, mint #1-esnél)
2021. jún. 15. 15:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Meglepődnék, mert eleve nem ismerkedem foci rajongó férfiakkal.
2021. jún. 15. 15:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Borzasztóan meglepődnék, mert nem érdekli a foci, és annyi benne az agresszivitás, mint egy asztalban.
2021. jún. 15. 15:52
 5/8 anonim ***** válasza:

ez igy baromsag, mert mire valaki a parom lesz, addigra azert megismerem ahhoz elegge, hogy az ilyen informaciok ne erjenek meglepeteskent. tehat kizartnak tartom, hogy ez x honap utan a semmibol kideruljon.

eleve ossze se jonnek egy focihuligannal, nagyom messze all tolem ez es elegge taszit is.

2021. jún. 15. 15:56
 6/8 anonim ***** válasza:

A futballhuligánok messziről felismerhetőek. Általában.

Bár azt tudtátok, hogy anno gyerekkorunk "Frakk" rajzfilmjében Károly bácsi is focihuligán volt? Az egyik epizódban, amikor kikap a magyar válogatott, szétveri a berendezést és összetöri a tévét.

Élőben csak egyszer láttam ilyen csapatot és imádkoztam, hogy ne röhögjem el magam az idétlenkedésükön.

Ahun ni a sok a fociholigán:

https://www.youtube.com/watch?v=h1SPgPhXHGY&t=149s

2021. jún. 15. 16:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Utolsónak: Ezen jót nevettem, nem tudtam, de minden nap tanul az ember. :D Kérdezőnek: Aktuális a kérdésed... ( mivel ma van az EB ). Ha komolyan érint a dolog írj privátban én már sajnos ezen túl vagyok és abszolút nem örültem amikor szembesültem azzal, hogy még a pasik nagy része aki szereti a focit elsörözget, néha-néha kimegy egy meccsre vagy otthonról nézi azokat, az én exem sajnos fanatikus. És ez évek alatt derült ki, nem azonnal.
2021. jún. 15. 17:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát, eléggé meglepődnék. Nem az az agresszív, hangoskodó típus. Persze, most EB alatt megnéz 1-1 meccset, vagy mikor csoportbajnokság vagy mi a fene van, azt néha megnézi (de csak ha az ő városa játszik). Ilyenkor megiszik egy sört, eszik valami rágcsát és ennyi. Pár évente egyszer elmegy egy-egy meccsre. Úgy két éve én is elmentem vele kíváncsiságból. Hát, nem láttam az egészből semmit mert előttem álltak a lelátón, folyton fel le ugráltak és a kommentátort se lehetett hallani, szóval kb a végéig fogalmam nem volt hogy állnak. A hod-dog amit ettem közben, legalább finom volt :D A huligánok másik szektorban ültek. Hát, durva volt amit lenyomtak, folyton füstpatronokat meg ilyesmiket dobáltak be a pályára.
2021. jún. 15. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!