Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam meg a barátnőmn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg a barátnőmnek, hogy kicsit figyeljen magára, és ne legyen ilyen igénytelen?

Figyelt kérdés

Ma voltunk együtt, és pont a kutyapóz került volna sorra, de nem ment, mivel észrevettem, hogy ujjnyi hosszúságú szőrök vannak a popólyukánál. Ráadásul nem hazudok, ha azt mondom, hogy olyan sűrű volt, mint az enyém.

Ez eléggé megölte a libidómat, és bár nem mondtam neki, nagyon is zavar, mert hát basszus, gusztustalan volt. Hogyan mondjam meg neki, hogy foglalkozhatna kicsit többet magával? Úgy hogy ne bántsam meg.

Amúgy az a durva, hogy minden farokméregetés nélkül, de brutálszép csajszi, jó alakkal. Mégis elég igénytelen sokszor. Pl. a lábát se nagyon borotválja, és simán hagyja megnőni a szőrét ott is hosszúra.

2021. jún. 14. 01:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
14%
Más funkció alatt azt értem, hogy az ő feneke nincs igénybe véve együttlétek során, tehát nem is látom, meg nem is érdekel ami ott van. De az én fenekemen minden látszik, és engem zavarna, ha a párom azt látná ha hosszú fekete szőrök lógnak ki a fenekemből. De szerintem ez is tök alap dolog, akinek ezt magyarázni kell, az a mesében él.
2021. jún. 14. 17:02
 42/76 anonim ***** válasza:
86%

Akkor csináljátok szemből és probléma letudva :D

(Ugyanaz lesz a "funkciója")

2021. jún. 14. 18:09
 43/76 anonim ***** válasza:
85%
Nincs igénybe véve... baszd seggbe őt is, és akkor be lehet fenyíteni, hogy ne legyen igénytelen szőrös.
2021. jún. 14. 18:23
 44/76 anonim ***** válasza:
89%
Tehât akkor téged nem a szőr zavar, hanem hogy a faszi mit gondol rólad, ha meglátja a szőröd.
2021. jún. 14. 18:24
 45/76 anonim ***** válasza:
12%
30, 32, 33, De sok itt a macskás nő.
2021. jún. 15. 08:59
 46/76 anonim ***** válasza:
87%
Én ugyan boritvalom, engem zavar. De már bocs, nem bukok az análra és a párom sem...elsore megvan a punci, nem kell a seggembe matatni🤣
2021. jún. 15. 09:31
 47/76 anonim ***** válasza:
85%

#45 a fél karodat odaadnád, hogy végre legyen barátnőd, akár szőrös sgglukkal, macskával is, igaz?

Szegényke.

2021. jún. 15. 09:59
 48/76 anonim ***** válasza:
11%

47, Van barátnőm macska nélkül és sima puncival meg segglyukkal. ^^

Ha beleállok, hogy taszító ha egy nőnek szőrös a segge, akkor hirtelen incel leszek. Amúgy menj ki egy strandra és nézd meg hogy hány fiatal csajnak szőrös a lába, meg a lóg ki a a szőr a bikini alól. Nem csak én gondolom így, de a nők nagy része is szerintem. Már azok közül, akik ki mernek menni a strandra és nem otthon ülnek a szőrös seggükön. :D

2021. jún. 15. 10:53
 49/76 anonim ***** válasza:
39%
Minek strandra menni, hogy a TE szőrös valagadat nézegessük, és a szőreidben úszkáljunk?
2021. jún. 15. 10:56
 50/76 anonim ***** válasza:
86%
48 A nők nagyrésze azért szőrtelenít, mert ők is agymosottak, emelett érdekli őket a magadfajta agymosott hímek véleménye. Tedd túl magad rajta, hogy ettől ez még nem normális, hanem egy hülye divat. Persze nem bűn konzumidiótának, divatb.zinak lenni. De a normális embereket ne merészeld minősíteni, mert azzal ismét csak a saját ignoranciádat bizonyítod.
2021. jún. 15. 11:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!