Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a barátnőmnek, hogy kicsit figyeljen magára, és ne legyen ilyen igénytelen?
Ma voltunk együtt, és pont a kutyapóz került volna sorra, de nem ment, mivel észrevettem, hogy ujjnyi hosszúságú szőrök vannak a popólyukánál. Ráadásul nem hazudok, ha azt mondom, hogy olyan sűrű volt, mint az enyém.
Ez eléggé megölte a libidómat, és bár nem mondtam neki, nagyon is zavar, mert hát basszus, gusztustalan volt. Hogyan mondjam meg neki, hogy foglalkozhatna kicsit többet magával? Úgy hogy ne bántsam meg.
Amúgy az a durva, hogy minden farokméregetés nélkül, de brutálszép csajszi, jó alakkal. Mégis elég igénytelen sokszor. Pl. a lábát se nagyon borotválja, és simán hagyja megnőni a szőrét ott is hosszúra.
Akkor csináljátok szemből és probléma letudva :D
(Ugyanaz lesz a "funkciója")
#45 a fél karodat odaadnád, hogy végre legyen barátnőd, akár szőrös sgglukkal, macskával is, igaz?
Szegényke.
47, Van barátnőm macska nélkül és sima puncival meg segglyukkal. ^^
Ha beleállok, hogy taszító ha egy nőnek szőrös a segge, akkor hirtelen incel leszek. Amúgy menj ki egy strandra és nézd meg hogy hány fiatal csajnak szőrös a lába, meg a lóg ki a a szőr a bikini alól. Nem csak én gondolom így, de a nők nagy része is szerintem. Már azok közül, akik ki mernek menni a strandra és nem otthon ülnek a szőrös seggükön. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!