Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem fél éven keresztül reagált nőknek a storyjaira instán. Ilyeneket irogatott: “Csini vagy😍!” “Nagyon dögös vagy😍!” Azt mondta hogy csak hecc/szorakozás volt.Tényleg hátsószándék nélkül csinálnak ilyet a férjek/férfiak?
Ilyen az, amikor ideje elgondolkodni azon, hogy te mennyire vagy dögös, mennyit teszel azért, hogy imponálj neki a házasságotok alatt.
Meg lehet tartani minden pasit, csak azért tenni kell a házasság alatt is. Sőt, igazán csak akkor kell.
Persze ezek a történetes reagálások kb a semmivel egyenlőek, de én akkor kezdtem dögös nők képeit nézegetni, amikor már semmi jelét nem mutatta a nőm annak, hogy tenne azért, hogy nekem akarjon tetszeni. Külön is mentünk mielőtt még bármi lett volna mással.
7. De várj, a kérdés nem erről szólt. Senki nem fogadott vakságot, csak hűséget. Az, hogy megdugNÁ vagy az hogy megdugJA a 2 nem ugyanaz.
Én is sok nőt megdugnék, mert vonzónak találom őket, de mégsem próbálkozom náluk, mert van párom.
8. Hetes vagyok. Igen, de az is más, hogy valaki csak megdugná vagy írogat is az adott nőnek a párja mellett. A külsejére tesz pozitív megjegyzéseket.. Ez többnyire akkor van, ha megdugná ha a nő is benne lenne akkor is ,ha párja van. Te leírtad, hogy van olyan nő akit megdugnál de nem is próbálkozol mert van párod..ez így más! :)
De ez csak az én véleményem elfogadom, ha nem értesz vele egyet!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!