Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már idegennek a párotokat?
Egy veszekedés után, hogy annyira megbántott, hogy úgy érezted, ez meg ki?!
Mintha a lélek így bezárna,vagy nem tudom.

Megértem, hogy fáj és kellemetlen! Velem is megtették ezt, de már nem élek ebben a párkapcsolatban. Az volt az indoka, hogy én túlságosan is érzékeny vagyok! Nem vagyok az egyébként, de minden haverja kikezdett velem a szemem láttára, amit fel sem vett, én pedig nyilván kiosztottam őt is!
A legjobb megoldás egy átfogó beszélgetés lenne, ahol őszintén mindenki elmondja a véleményét. Gáznak tartom, ha a barátját választja helyetted! Megéltem ezt is! A 2 kapcsolat teljesen más alapokon nyugszik, össze sem lehetne hasonlítani!

Ez is a te kérdésed?
Igen, nekem rosszul esne, ha családos rendezvény lenne, és mindenki más vinné a feleségét, gyerekeit, csak ő nem.
Elmentem a tegnapi családi rendezvényre nélküle. Kérdezte, hogy jöhet-e, mondtam, hogy nem.
Érzéseimben nincs változás, idegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!