Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem éreztétek úgy hogy miért kellene a közösbe adnotok?
Figyelt kérdés
Amikor házvételt terveztek és az anyagiakat is átgondoljátok.
Mindketten rendelkeztek megtakarítással de közel sem egyforma nagyságúval.
Nálunk ez a helyzet, mert h nekem jóval több a megtakarításom és az vetődött fel bennem h miért kéne azt amiért én szenvedtem betolni a közösbe csak azért h a másiknak az ölébe pottyanjon " csak úgy" egy szebb jobb lakás amiért ő nem tett annyit és most mégis megkapja mert élhet benne.
2021. márc. 15. 17:54
1/12 anonim 

válasza:

Na, te ne költözz össze senkivel! Vegyél magadnak házat és élj boldogan egyedül.
Jobb helyeken meg megbeszélik, hogy kinek mije van és az alapján kapnam a házban tulajdonrészt. Ne olyan nagy kunszt 2021-ben százalékos arányban lepapírozni egy házvásárlást...
2/12 anonim 

válasza:

Eszembe nem jutna olyannal közös házat venni, akivel nem vagyok közös kasszán.
3/12 anonim 

válasza:

Nem, mert szeretem az illetőt és ha tehetném megadnék neki mindent.
4/12 anonim 

válasza:

Te ne vegyél házat senkivel, de gondolom nincs is kivel. Nálunk nekem nőként volt saját házam, kicsi, vidéki, de nekünk pont megfelelő. A párom költözött oda, 5 évig abban éltünk, de soha egy percre sem jutott eszembe, hogy ő nem dolgozott meg érte, nehogy élvezni merje. Később eladtuk ezt a házat, és vettünk közöset hitelre, és a korábbi házból bejött összeg volt az önerő, a hitelt közösen fizetjük.
5/12 anonim 

válasza:

Ha ez a kérdés felmerül benned, akkor olyannal kell összejönni, akivel pénzügyileg hasonló szinten vagy.
6/12 anonim 

válasza:

Élhet benne. Micsoda gesztus tőled, hogy életed szerelmét nem rakod az utcára. Igazi lovag vagy.
8/12 anonim 

válasza:

nekem meg az jutott eszembe, hogy mivel 40-es nőként már nem lesz oylan vonzó, miért is kéne a szépségét és fiatalságát rád pazarolnia csak úgy.minek pottyanjon az öledbe egy barátnő, ha olyan férfi is lehetne, aki megosztja. vedd tudomásul, az hogy barátnőd van, az annak is köszönhető, hogy van valami anyagi egzisztenciád. ha nem lenne, nem tudnál most senkivel összejönni. és ha nem osztod meg vele, a szemében akkor ugyanaz a férfi leszel, akinek semmije sincs.
9/12 anonim 

válasza:

4-es válaszoló! Attól, hogy a párod oda költözött még nem lett része a te tulajdonodban. Itt viszont a kérdezőnek az a gondja, hogy sokkal többet adna a házba és tulajdon jogilag 50-50% lenne. Én megértelek Kérdező. Ha te a ház árának 80%-át állod a partnered meg 20%-ot fizet ki, akkor ez a tulajdoni lapon is legyen így. Így fair.
10/12 A kérdező kommentje:
Inkább az, hogy általam- mivel én többet adok bele - ő hozzájut egy ingatlanhoz amiért nem tett annyit hogy olyanja legyen
2021. márc. 16. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!