Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem éreztétek úgy hogy miért kellene a közösbe adnotok?
Figyelt kérdés
Amikor házvételt terveztek és az anyagiakat is átgondoljátok.
Mindketten rendelkeztek megtakarítással de közel sem egyforma nagyságúval.
Nálunk ez a helyzet, mert h nekem jóval több a megtakarításom és az vetődött fel bennem h miért kéne azt amiért én szenvedtem betolni a közösbe csak azért h a másiknak az ölébe pottyanjon " csak úgy" egy szebb jobb lakás amiért ő nem tett annyit és most mégis megkapja mert élhet benne.
2021. márc. 15. 17:54
11/12 anonim 

válasza:

Akkor majd a gyerekedet is zárd ki az örökségből, nehogy ingyen hozzájusson bármihez is amiért te küzdöttél meg. Vicc az egész. Ha szeretsz valakit nem sajnálod tőle. Ezt hívják önzetlenségnek/szeretetnek.
12/12 anonim 

válasza:

Azert en tudok olyan onzetlen segitseget is ahol a no adott tobbet. Ez a gyk! Ahol egy baratno vagyonokba kerul. Ahol elkepeszto a ferfi tobblet. Ne hagyd magad kihasznalni kerdezo!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!