Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már magatokat teljesen elveszttnek? Van kiút?
32 évesek vagyunk, egy 2 éves autista gyerekkel. A kapcsolatunk teljesen langyos víz, ő a hobbijával elvan, én nevelem a gyerekünket. Szex 1-2 havonta van, de nem is vágyom már többre, szerintem ő sem. Úgy érzem, hogy teljesen elhatalmasodott rajtam a magány. Kiégtem. Tudom, mindenki azt mondja, hogy gyerek mellett nincs idő a magányra, én mégis boldogtalan vagyok. Semmi közös programunk nincs, ő minden hétvégére talál magának programot (itthon tevékenykedik, autót szerel, vag maszekol). Sem én, sem a gyerek nincs a tervek között.
Én belefáradtam. Dolgozni csak januárban megyek vissza, addig 0-24-ben itthon vagyok, esetleg a gyerekkel csinálok programot. A felügyeletét nem tudom megoldani mással, mivel senkit nem fogad el. Már arra is gondoltam, hogy összepakolom a gyereket, és elmegyünk, de egyedül sm lenne több időm. Már veszekedni sincs kedvem.
Rengetegen fásultak már bele kapcsolatba és rengetegen házasodtak/szültek már úgy, hogy át sem gondolták, kivel teszik.
Kiút meg mindig van, csak ahhoz tenni is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!