Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom van e még kiút ,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom van e még kiút , mit tennétek ti?

Figyelt kérdés

Annyira magam alatt vagyok fájdalmaim vannak lelkileg...

A baratom megy 'céges buliba' , de nem igazan ceges buli mert mas a gyereket is viszi, azt nemtudom hogy a parjukat viszik -e...azt mondta hogy nem, nem tud róla.

A legtöbb munkatarsa nő és így eléggé fusztrál , ott van a fejembe hogy flörtölget vagy nézi őket...

De nem ez a legnagyobb baj , csak felhoztam neki ezt, nem tudom magamba tartani ezeket...és úgy beszélt velem mint ha egy kutya lennék..fejezzem be mert felrúg stb.stb.... es hogy en ne higyjem hogy olyan fontos vagyok h ő miattam nem megy el sehova...

Pedig nem is kértem h ne menjen hanem hogy egyáltalán ne este 9re erjen haza vagy masnap...

De inkabb az bant h így beszel teljesen összetör ezzel, hiaba mondtam neki sokszor szerinte 'játszom a fejem'.

Eléggé introvertált személyiség vagyok és csúnyának érzem magam( az elhízás is rátett de mikor jobban néztem ki akkor is ez volt)és én úgy éreztem hogy ezt már elfogadta de mostis rám kiabálja hogy nem égetne magát velem mert tudja hogy csak ülnék és néznék ő pedig nem ilyen és beszélgetni akar.

Nem tudom mit higyjek hogy másszak ki a saját 'gödrömböl' úgy érzem sosem fog sikerülni és a végén teszek valamit magammal ....

L/26

2020. jún. 23. 17:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

De amikor napközben elmegy melózni, akkor nem vághat alájuk, csak pont most, mi?

Amúgy, minek vagy egy ilyen barommal?

2020. jún. 23. 17:52
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Te választottál magadnak ilyen tahót, most erre mit mondjunk? Ha akkor bizseregtél odalent amikor először találkoztatok és tetszett ez a mentalitás, akkor most is fogadd el.
2020. jún. 23. 17:55
 3/10 anonim ***** válasza:
82%

Edd meg amit főztél magadnak. Jó étvágyat hozzá.

Én össze se jöttem volna egy ilyen gyökérrel. De az én vagyok. Én inkább vagyok egyedül és évtizedekig szex nélkül, minthogy megalkudjak.

2020. jún. 23. 18:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem minek vagy még mindig ezzel a bunkó tahóval. Szégyel veled menni? Akkor te meg mondd meg neki hogy akkor bámulja egyedül az önelégült kukacát és csá hagydd ott a saját hátsójába. Miért nem dobbantottál már? Ilyen emberért akarsz ártani saját magadnak?! Ébresztő! Ez a pasi egy hülye nárcisztikus pöcs. Egy könnyet sem érdemel az ilyen. Te viazont megsimogathatnád az önértékelésed kis buksiját mert jó be lettél manipulálva sajnos. Biztos vagyok benne hogy nem vagy csúnya és nincs mit szégyelned magadon. Inkább kezdj el magaddal foglalkozni. Kezdetleg nézz meg egy jó vigjátékot és jól kacagd ki magad. Igen is tessék elkezdeni jól érezni magad!
2020. jún. 23. 18:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

*hagyd

*viszont

Nézd meg Bridget Jones naplóját. Neked is van valahol egy Mr. Darcy. 😃

2020. jún. 23. 18:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Na jó nem Darcy sajnos mert az írónő sajna kiírta most ahogy csekkoltam van egy ujabb resze de nem is fogom megnezni mr Darcy nelkul nem is Bridget Jones a Bridget Jones film. Ő volt az aki igy fogadta el ahogy volt es nagyon szerette a maga modjan olyan vicces csöndesen. De lényeg a lényeg neked egy uriemberre lenne szukseged nem egy bunko tahóra.
2020. jún. 23. 18:41
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Kár hogy amire szüksége van és aki tetszik neki az nem fedi egymást.😕
2020. jún. 23. 18:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, te az önbizalomhiányod miatt egy BÁNTALMAZÓ kapcsolatban szenvedsz, ami csak még mélyebbre húz. A kutyámmal nem beszélek ilyen megalázóan, nemhogy egy másik emberrel. Ha nem a szakítás a következő lépésed akkor teljesen önsorsrontó vagy.
2020. jún. 23. 19:02
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben ezen nem sokat gondolkodnék, senki nem beszélhet így a másikkal, akit elvben szeret, sokkal jobban fogsz járni nélküle. Ha szakítottatok, érdemes egy pszichológust keresned, lefogyni, venni pár csinos ruhát, és találni egy normális embert.
2020. jún. 23. 19:23
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy mentálisan nem egészséges embernek főleg nincs szüksége egy ilyen emberre. Kérdező te ezt hagyod valószínűleg nem vagy teljesen egészséges, hagyd ott es keress fel egy pszichológust mert nem normális ahogyan gondolkozol.
2020. jún. 23. 23:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!