Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom van e még kiút , mit tennétek ti?
Annyira magam alatt vagyok fájdalmaim vannak lelkileg...
A baratom megy 'céges buliba' , de nem igazan ceges buli mert mas a gyereket is viszi, azt nemtudom hogy a parjukat viszik -e...azt mondta hogy nem, nem tud róla.
A legtöbb munkatarsa nő és így eléggé fusztrál , ott van a fejembe hogy flörtölget vagy nézi őket...
De nem ez a legnagyobb baj , csak felhoztam neki ezt, nem tudom magamba tartani ezeket...és úgy beszélt velem mint ha egy kutya lennék..fejezzem be mert felrúg stb.stb.... es hogy en ne higyjem hogy olyan fontos vagyok h ő miattam nem megy el sehova...
Pedig nem is kértem h ne menjen hanem hogy egyáltalán ne este 9re erjen haza vagy masnap...
De inkabb az bant h így beszel teljesen összetör ezzel, hiaba mondtam neki sokszor szerinte 'játszom a fejem'.
Eléggé introvertált személyiség vagyok és csúnyának érzem magam( az elhízás is rátett de mikor jobban néztem ki akkor is ez volt)és én úgy éreztem hogy ezt már elfogadta de mostis rám kiabálja hogy nem égetne magát velem mert tudja hogy csak ülnék és néznék ő pedig nem ilyen és beszélgetni akar.
Nem tudom mit higyjek hogy másszak ki a saját 'gödrömböl' úgy érzem sosem fog sikerülni és a végén teszek valamit magammal ....
L/26
De amikor napközben elmegy melózni, akkor nem vághat alájuk, csak pont most, mi?
Amúgy, minek vagy egy ilyen barommal?
Edd meg amit főztél magadnak. Jó étvágyat hozzá.
Én össze se jöttem volna egy ilyen gyökérrel. De az én vagyok. Én inkább vagyok egyedül és évtizedekig szex nélkül, minthogy megalkudjak.
*hagyd
*viszont
Nézd meg Bridget Jones naplóját. Neked is van valahol egy Mr. Darcy. 😃
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!