Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem szeretném azt, amit a barátom?
Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt, de ő már szeretne velem gumi nélkül szexelni. Erre mondtam, hogy nem. Azt mondta ma már annyian csinálják gumi nélkül. De én nem szeretném ha csak úgy besikerülne egy gyerek, hiába divatos, hogy sok nő manapság felcsináltatja magát. Erre mondtam hogy ok, de lehet hogy haragszik rám emiatt.2021. jún. 12. 11:39
11/12 anonim 

válasza:

"Azt mondta ma már annyian csinálják gumi nélkül."
Tudom, hiszen körülöttem mindenki terhes. Nagyon hülye érv...
Akkor szabad védekezés nélkül csinálni, ha örülnétek a pozitív terhességi tesztnek is.
12/12 anonim 

válasza:

Semmiképpen se menj bele a védekezés nélküli szexben
Ha neki gond a gumi, keressen más nőt.
Meg mindig jobban jársz mintha abortuszra kellene menned, mert a gyermekvállalásra meg nem állsz készen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!