Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha nem szeretném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nem szeretném azt, amit a barátom?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt, de ő már szeretne velem gumi nélkül szexelni. Erre mondtam, hogy nem. Azt mondta ma már annyian csinálják gumi nélkül. De én nem szeretném ha csak úgy besikerülne egy gyerek, hiába divatos, hogy sok nő manapság felcsináltatja magát. Erre mondtam hogy ok, de lehet hogy haragszik rám emiatt.
2021. jún. 12. 11:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
98%
Ha nem komoly a kapcsolat és nem akarsz gyereket, semmiképp ne menj bele.
2021. jún. 12. 11:40
 2/12 anonim ***** válasza:
98%
Haragudjon🤷🏻‍♀️ Ha te nem szeretnéd , nem kell belemenned a kedvéért.
2021. jún. 12. 11:41
 3/12 A kérdező kommentje:
Még nem is élünk együtt, csak hétvégén találkozunk. Nem vagyunk házasok, de el sem jegyzett.
2021. jún. 12. 11:46
 4/12 anonim ***** válasza:
97%
ha nem akarod akkor nem ennyi
2021. jún. 12. 12:01
 5/12 anonim ***** válasza:
97%
Önző ez a pasi, nem érdekli a biztonságos szex. Nem tisztel téged.
2021. jún. 12. 12:22
 6/12 anonim ***** válasza:
96%

Nézd ez 2 ember dolga. Te nem írtad hogy esetleg felmerült-e más fogamzásgáló eszköz (pl tabletta) hasznalata, nyitott vagy-e stb. Bár őszintén megértem ha pl tablettát vagy egyeg hormontartalmú szereket/eszközöket nem akarsz használni.

Tény és való hogy a gumi a legegyszerűbb, legkevésbé fájdalommentes és relatíve az egyik legbiztonságosabb is.

Az sem mindegy hogy a párod javasolta-e, felvetette vagy követelte-e.

De egy biztos: ha csak úgy "majdidőbenkihúzom" módon akarja tolni, azt felejds el, nagyon felelőtlen dolog és tenyleg csak azoknak "ajánlott" akiknél nem baj ha besikerül a gyerek.

Viszont én akkor elgondolkoznek hogy egy ilyen felelőtlen emberrel akarok-e együtt lenni.

2021. jún. 12. 12:33
 7/12 anonim ***** válasza:
96%
Ha nem szeretnéd, akkor ne tedd. Ha emiatt haragszik, akkpr haragudjon, az ingyen van. Szerintem nem is "igazi" kapcsolat az ilyen, ahol csak hétvégi összejárogatás van. Neki csak az számít, hogy szexelhessen ahogy akar. Nyugodt lehetsz benne, hogy a nem kívánt terhesség, annak megszakítása vagy a baba felnevelése egyedül a te problémád lenne. Ő akkor már nem lesz sehol.
2021. jún. 12. 12:35
 8/12 anonim ***** válasza:
96%
Akkor ne csináld azt, amit nem szeretnél. Keress egy olyan párt aki nem csak megdugni akar.
2021. jún. 12. 13:06
 9/12 anonim ***** válasza:
75%
Ha még nincs tervben a gyerek, akkor semmiképp sem. Ha nem érti meg, akkor duzzogjon csak.
2021. jún. 12. 14:21
 10/12 anonim ***** válasza:
38%

Mondd meg neki, hogy akkor lesz szex gumi nélkül, ha elmegy AIDS szűrésre.

Amúgy a gumi tényleg csökkeni az élvezetet. De ha nem gumival védekeztek, akkor kell más.

2021. jún. 12. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!