Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk miért kell a wc-re telefon és miért kell órákig bent ülni vele?

Ja bocsi, csak a kérdésre reagáltam.
Elég nagy problema, hogy neki ez nagyobb prioritás: nem akarja a javadra beosztani az idejét ha tényleg a telefonján lóg mikor fontos eli téznivaló volna... nem játszik rajta? Mit mond ha megkérdezed?

20-as vagyok még mindig, igazatok van, tényleg félreértettem a kérdést.
Emlékszem gyerekként en is tovább pihentem a retyón mikor anyám kért valamit - de a nyugalom szigeten lopott pár perc után megcsináltam amit kellett.
Nem leszek népszerű, de: szülőt nem választhattam - partnert igen. Ha nekem a párom elől kené menekülnöm a WCre nyugalomért, vagy ha ő menekülne tőlem, az azt jelenti, hogy nem érezzük jól magunkat egymással, vagy a menekülő félre nem lehet számítani mikor baj van. Én így szakítanék.

Meg mindig 20-as: azért pont a WC-n mert az emberek tiszteletben tartják a masik privát szféráját, es nem zavarják az embert amíg mosdón van - emiatt a masik türelme teljes mértekben felhasználható. Azt viszont erdemes hozzátenni, hogy fél óranál több WC-zést színlelni rendszeresen csak a legpofátlanabbak tudnak.
Akkor sem szaladna ki onnan, ha a család veszélyben volna, mert annyira megszokta az ülepe, hogy a WCről nem köteles emelkedni.

Az rémlik gyerekkoromból, hogy felébreszt anya, tele a hólyagom - ahogy reggel ez nálam rendszeres -, mennék egyet pisilni, de apám bent ül, az egész lakásban szarszag, a húgommal meg ringatózva reggelizünk, hogy ne hugyozzunk be. Hiába szólt rendszeresen anyukám, hogy mennénk mi is, soha nem jött a fater azonnal, még végiglapozta az újságját.
Egyetértek a felettem válaszolóval, ha egy kapcsolatban a budira kell menekülni, inkább fejezze be a kapcsolatot.
Én akkor ülök 10 percet a vécén, ha megy a hasam. Minden egyéb felesleges. Egyszer olvastam egy cikket, hogy a megcsalás a tisztelet csökkenésével kezdődik. Nyilván nem csalnék meg senkit, de a tiszteletem csökken, ha belegondolok, hogy a másik szarás közben olvas. Nekem ez olyan szint, mintha enné a fikáját.

Mert többnyire az a hely,ahol békén hagyják az embert.
Habár néha már xarni se lehet nyugodtan,mert biztos hogy a gyereknek vagy valakinek pont 5 perc után kell pisálnia,vagy valamit intéznie,mikor bent vagy.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!