Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk miért kell a wc-re telefon és miért kell órákig bent ülni vele?

Ez engem is érdekel. Az exem is ezt csinálta, most a férjem is ilyen, a barátnőm férje is ugyanez, és ha jól emlékszem, apám ha nem is telefonnal, de az újsággal is teljesen jól elvolt 20-30-40 percekig is.
Nem tudott senki sem magyarázattal szolgálni. Szóval valaki segítsen ki :D
Igen a barátnom párja is. Nem értem.
És igazából hiába megyünk bárhová vagy akarok menni csak sétálni neki a telefon a legfontosabb.

Jó akkor elmondom. Bemész, wc típustól függően fészek építés és vagy perem szigetelés, gatya le, leülsz. Ezzel már is elment 2-3 perc, egyéni gyorsaságtól függően. Telefon feloldása.
Az első periódus: Mindenki az érdeklődésének megfelelő tartalmat keres a neten. Hírek, videók stb. Ez már eltolja a folyamatot 5 perccel, hogy megtaláld. Amíg végre megvan a tökéletes cikk vagy videó ami leköt, amit kerestél. Ellazulsz.
Második periódus: Jelenlévők és a wc helység szigetelése, illetve a külső zajok figyelembevételével megkezdődik a folyamat, ami kezdetben a fölösleges nyomás eltávolítása. Ha ezt megszakítja egy reklám ablak, akkor 10 - 15 perc, ha nem akkor csak 8 - 10.
Harmadik periódus: A wc szempontjából leghasznosabban eltöltött idő, az esemény ekkor következik be. Ezt nyilván nem kell magyarázni senkinek, ez változó intenzitású és töltetű dolog. Ez 1 perctől akár elnyúlhat 15 percig is. Ha az okostelefonon a tartalom nagyon jó, akkor lehet 20 is.
Negyedik periódus: Ezt lassan járj tovább élsz periódusnak is hívják, ilyenkor próbálod lezárni a harmadikat, illetve elkerülni a megismétlődését. Álltalában addig tart, amíg az adott cikk vagy videó feldolgozása. Ez is lehet akár 10

Elmagyarázom, nem hányás embereknél hogy megy.
Szarni kell, elmész, kinyomod, kitörlöd, lehúzod, kezet mosol. Ha nagyon baszakszol, 3 perc.

Egészségtelen étkezés, sokáig tart amíg több darabban kipréselődik a kulesz. WC tetrisz.
Régen én is ilyen voltam. Mióta egészségesebben eszek, pár perc a dolog. Oké,néha van, hogy elhúzódik, de általában nem tart sokáig. De bármeddig tart, akkor is viszek telót :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!