Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám rávenni páromat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám rávenni páromat, hogy valamivel kreatívabban ajándékozzon?

Figyelt kérdés

Lehet buta kérdés, de kezdem úgy érezni, hogy barátomnak már mindegy, mit ajándékozik, szinte csak úgy átadja, hogy 'nesze, itt van'. 1. évben nagyon ment neki az ajándékozás, odafigyelt, minek örülnék, próbált változatosan ajándékozni. 2. évben (tavaly) a covid miatt mindketten visszavettünk az ajándékokból, apróságokkal leptük meg egymást, ami részéről kimerült a csoki és virág szintjén.Idén viszont szó szerint semennyire nem erőlteti meg magát.. Az év fele ünnepek terén úgymond az 'enyém', a másik fele az övé. Ezekre az ünnepekre szintén csak virágot kaptam, sőt szülinapomra semmit.. Most névnapom lesz, amivel kapcsolatban annyit kérdezett, hogy virág legyen vagy csoki?!

Nem tudom, hogyan mondjam neki, hogy már unom ezt. Alapvetően szeretem a virágokat meg a csokit, de ebből úgy érzem, hogy 'csak túl akar lenni az ünnepen és kész'. Pedig a családtagjainak napokon keresztül képes bóklászni, hogy megtalálja a megfelelő ajándékot.

Soha nem néztem amúgy, kitől mit kaptam, mindennek örültem mindig egész életemben, és ilyen hosszú kapcsolatom amúgy se volt még, szóval nem tudom, hosszútávon ez hogy megy. Én kreatívan szeretek ajándékozni, amit nyilván nem várok vissza, de a virág, csoki párostól szerintem el lehetne rugaszkodni.

Vélemények? Tapasztalatok? Kinél hogy megy ez? Én várok sokat, vagy jogosan érzem rosszul magam emiatt?

2021. jún. 9. 18:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
26%

Lehet, hogy neki az ajándékozás nem a szeretetnyelve, fölöslegesnek érzi, és ő sem szeret kapni. Ez a kisebbik probléma, kommunikációval orvosolható. Ha az élet más területein odaadó, rendes, tudtok beszélgetni és együtt terveztek, akkor nincs gond.

A másik lehetőség, amikor ugye pontosan tudja, mire vágysz, de egyszerűen letojja, mert csak az a lényeg, hogy neki legyen jó, és ő jöjjön ki a legkönnyebben a dolgokból. Ez általában feloldhatatlan elletét szokott lenni, és szakítás a vége előbb vagy utóbb.

Nektek kell tudni, a ti kapcsolatotokra melyik lehetőség az igaz, és mindenképp nagyon-nagyon sokat kell kommunikálni, szépen, asszertívan, nem veszekedve. Ebből ki fog derülni, hogyan tovább.

2021. jún. 9. 21:10
 12/15 FoxtrotLidérc ***** válasza:
54%

1: Kac-kac! Tréfarépa fellőve,ahogy elnézem...

Kérdező: Megoldás-e, ha sokszor fennhangon emlegetnéd hogy: "De jó lenne ez a(z) <ide jön az amire vágysz>".

Illetve még megoldás az, hogy ezt a problémakört megbeszéled vele. Ugyanis ez egy más problémának egy tünete. Nem laposodott el a kapcsolatotok mostanában?

2021. jún. 9. 21:13
 13/15 peca1000 ***** válasza:
21%

Megmondod neki, hogy jön a szülinapod/névnapod, és ezt vagy azt szeretnéd tőle kapni. Megmutatod neki a neten, vagy a reklámújsàgban hogy hol tudja megrendelni/venni és hogy mit.

Nálunk ez van, bejött.

2021. jún. 9. 21:51
 14/15 anonim ***** válasza:
73%

Ja utolsó, mert neked robotod van, nem párod. Azt csinálja, amit mondasz, akkor, amikor mondod. Csak nem te vagy a nő?

Kell, hogy az emberben meglegyen az örömet okozni akarás a szerettei felé. Ha nincs, akkor azok az emberek nem a szerettei(már).

Sajnálom.

2021. jún. 10. 06:06
 15/15 anonim ***** válasza:

Más probléma van?Mármint azontúl,hogy ki milyen csetreszt vásárol be,és meddig kell mászkálni a polcok között bolyongva érte!

A nagynénémet hallanám!Az is állandóan azon csérogott,hogy mit kapott ajándékba,mennyibe került,a másik szebbet,nagyobbat kapott ,meg ilyenek.Azt meg nem vette észre hogy más téren,(hogy is szokták mondani? ki volt nyalva a feneke...

El volt mosogatva,meg volt főzve,pelenkázva a gyerek,felépítve a ház,megjavítva a kerítés,nyaralás évente 2 szer,semmibe se szűkölködött,mert mindent megvehetett,amit akart.

2021. jún. 10. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!