Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám rávenni páromat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám rávenni páromat, hogy valamivel kreatívabban ajándékozzon?

Figyelt kérdés

Lehet buta kérdés, de kezdem úgy érezni, hogy barátomnak már mindegy, mit ajándékozik, szinte csak úgy átadja, hogy 'nesze, itt van'. 1. évben nagyon ment neki az ajándékozás, odafigyelt, minek örülnék, próbált változatosan ajándékozni. 2. évben (tavaly) a covid miatt mindketten visszavettünk az ajándékokból, apróságokkal leptük meg egymást, ami részéről kimerült a csoki és virág szintjén.Idén viszont szó szerint semennyire nem erőlteti meg magát.. Az év fele ünnepek terén úgymond az 'enyém', a másik fele az övé. Ezekre az ünnepekre szintén csak virágot kaptam, sőt szülinapomra semmit.. Most névnapom lesz, amivel kapcsolatban annyit kérdezett, hogy virág legyen vagy csoki?!

Nem tudom, hogyan mondjam neki, hogy már unom ezt. Alapvetően szeretem a virágokat meg a csokit, de ebből úgy érzem, hogy 'csak túl akar lenni az ünnepen és kész'. Pedig a családtagjainak napokon keresztül képes bóklászni, hogy megtalálja a megfelelő ajándékot.

Soha nem néztem amúgy, kitől mit kaptam, mindennek örültem mindig egész életemben, és ilyen hosszú kapcsolatom amúgy se volt még, szóval nem tudom, hosszútávon ez hogy megy. Én kreatívan szeretek ajándékozni, amit nyilván nem várok vissza, de a virág, csoki párostól szerintem el lehetne rugaszkodni.

Vélemények? Tapasztalatok? Kinél hogy megy ez? Én várok sokat, vagy jogosan érzem rosszul magam emiatt?

2021. jún. 9. 18:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
32%
Én az asztalracsapnék, hogy másfél év után már igazán kaphatnék egy kenyérpirítót vagy egy új fakanalat.
2021. jún. 9. 18:16
 2/15 anonim ***** válasza:
83%
Ezt igy miután elmondtad neki gyere vissza és meséld el mi volt.
2021. jún. 9. 18:17
 3/15 anonim ***** válasza:
97%

Sztem csak túlakar rajta lenni. Úgy van vele,hoyg ez is elég.

Én úgy csináltam mikor kapcsolatban voltam,h van nyitva egy jegyzet a telefonomon, amibe írpl egész évben ajándékötleteket, pl megyünk a boltban, meglát valamit látom rajta h nem veszi meg az ára miatt stb.. akkor felírom és előveszem a listát az alkalmak előtt 1-1 hónappal.

2021. jún. 9. 18:17
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sehogy. Van aki nem az az ajándékozós fajta, az első évben csak a reklám időszakot láttad.
2021. jún. 9. 18:22
 5/15 anonim ***** válasza:
98%
Az első év a beetetés volt. Ő ilyen veled. A szülők meg külön kategória.
2021. jún. 9. 18:24
 6/15 anonim ***** válasza:
31%
Az anyja keservit. Én meg egyszer magamnak kentem vajas kenyeret.
2021. jún. 9. 18:25
 7/15 anonim ***** válasza:
35%

Az ő ilyen az azt jelenti, hogy ő tojik rá, hogy fogsz e örülni..

Nálam ez szakítóok, éreznem kell, hogy szeret abból, hogy foglalkozik velem, örömöt akar okozni.

Fogadjunk, hogy ágyban is csak magára gondol!?

2021. jún. 9. 19:05
 8/15 anonim ***** válasza:
93%

A képesség megvan benne, a szándék már nincs.

Ez a baj.

És ebben az ajandéktalanlság a legkisebb összetevő.

2021. jún. 9. 20:57
 9/15 anonim ***** válasza:
67%

Mondd meg neki, hogy mit szeretnél. Hogy neked az ajándékozásnál a szándék a fontos és abból, hogy egy ideje mindig csokit vagy virágot ad, azt érzed, hogy csak le akarja tudni és jobban örülnél, ha néha kicsit kitenne magáért és valami kreatívabbal lepne meg. Mondjuk a névnap az szerintem pont az az ünnep, mikor bőven jó egy jelképes apróság, mint mondjuk a virág, de mondjuk szülinapodra igazán kitalálhatott volna valami jó meglepetést.

Az ajándékozás nem mindenkinek egyforma fontosságú és ezzel nincs is baj, de mivel látszólag neked ez számít, így 2 év kapcsolat után ezt neki is tudnia kéne és néha a kedvedben járhatna ezzel. Gondolom nem nagy ajándékot akarsz, csak valami személyre szólót és az zavar, hogy nem is foglalkozik már vele, hogy vajon minek örülnél. Beszélj vele, az segít a legtöbbet.

2021. jún. 9. 21:05
 10/15 anonim ***** válasza:
90%
$9, tudja, az első évben adott is rá, csak megunta, vagy belefáradt.
2021. jún. 9. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!