Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szerint túl sokat dolgozok, ti mit tennétek?
25 évesek vagyunk mindketten, együtt is élek a barátommal. Én pénzügyi területen dolgozom 9-6-ig, de elég messze van az iroda, így nagyjából reggel 6-tól este 8-ig vagyok úton. A párom a családi vállakozásukat csinálja, rugalmas munkaideje van. Nincs idōm fōzni vagy takarítani hét közben, vagy kicsit rendbeszedni magam. Korábban modellkedtem és most neki is feltūnt, hogy le vagyok harcolva és ki vagyok égve.
Azt mondja hagyjam ott a céget, amit értek, csak rögtön nem találok munkát és felesbe fizetek mindent. Fel tudna venni a cégébe szakirányos munkára de ezt nem ajánlotta fel.
25N
Ez nem normalis. Az embereknek nem lenne szabad latastol vakulasig dolgozni a megelhetesert. Ha reggel 6-kor indulsz es este 8-kor ersz haza, akkor mikor elsz?
Ez nagyon sok, nem jut idod a parodra, de meg rosszabb, hogy magadra sem. Tonkremesz, hogy tudd fizetni a szamlaidat. Megeri?
Tudom persze hogy egy adott helyen nem sok munkalehetoseg van, de el lehet es kell is koltozni ilyen esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!