Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én őrülök meg attól, hogy a pasim nem hajtja le maga után a wc deszkát?
Figyelt kérdés
2021. jún. 7. 20:40
A kérdező szavazást indított:
Csak Te
nem, engem is idegesít (nő vagyok)
Férfi vagyok
89 szavazat
1/32 anonim 

válasza:

Ilyen alapon miert ne a no hajtsa fel? Egyik igy, masik ugy hasznalja.
2/32 anonim 

válasza:

Én direkt lehajtom a fedelet is, mert úgy kvittek vagyunk, minfenkinek le kell hajolni felemelni... neki vsak a fedelet, nekem meg a fedelet és az ülőkét. Így jó csak. És bacik sem repkednek annyira, mint nyitott fedéllel.
4/32 anonim 

válasza:

Ennél nagyobb baj ne legyen a pasiddal... összetenném a két kezem, ha csak ennyi lenne
5/32 anonim 

válasza:

Engem is idegesít, de azért nem őrülök meg emiatt.
6/32 A kérdező kommentje:
😀 sok hülye pasi gondolom agyatlanul nyomtatok az elsőre 🤣🤣
2021. jún. 7. 21:05
7/32 anonim 

válasza:

Jól van, ők bele sem gondolnak, hogy nekünk wc előtt ha baci kerül a kezünkre a wc deszkától és utána a bacis kezünkkel tépjük a wc papírt és töröljük meg magunkat, az tuti módja a bakteriális vaginózisnak.
Illetve mivel mi ráülünk, ha éjszaka, félálomban megyünk ki, kellemetlen dolog belecsobbanni a wc-be
8/32 anonim 

válasza:

Nem, aggyal nyomtunk. Szerezz be egyet Te is, nem hátrány. :)
9/32 harebell 

válasza:

Nem csak te, de engem pl sose idegesített. Amúgy én is azt szeretem, ha a fedél is le van hajtva.
10/32 anonim 

válasza:

Nagyobb bajod ne legyen.
Nő vagyok, nem "agyatlan" pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!