Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt a fiúk, hogy a nagy mellekre buknak, mikor mindig a deszkát választják?
Figyelt kérdés
Elméleti kérdés.2014. nov. 11. 16:44
1/39 A kérdező kommentje:
Deszka alatt laposmellűt értek.
2014. nov. 11. 16:44
2/39 anonim válasza:
Szerintem nem a deszkát választják, hanem az intelligenciát.
3/39 anonim válasza:
hmmmm? Én nem. Minimum közepes legyen a deszka sosem fog tetszeni.
Ellenben a csontváz-alktatot sokan kedvelik. ők deszkát imédni fogják.
4/39 anonim válasza:
Ezen az oldalon épp az ellenkezőjét mondják.
5/39 anonim válasza:
Mert a nagy mellű tudja, hogy ő választhat, a deszka meg örül, ha kaphat valamit. Férfival ez nem így van, az izmos se választhat mindig, a deszka meg elveheti feleségül a bal kezét.
6/39 anonim válasza:
Mert a deszkák nincsenek eltelve magukkal h milyen nagy a mellük... ja és azt gondolják mindent elérhetnek a mellükkel, de nem,
Én speciel egy deszkát jobban megnézek :)
7/39 anonim válasza:
Nem mell alapján választok...
Ha kedvelem a lányt nem érdekel, hogy kicsi vagy nagy mellei vannak.
8/39 anonim válasza:
A jó segg fontosabb, mint a mell.
9/39 anonim válasza:
Biztos attól félnek, hogy ha öregszik majd a nő egyre jobban lógnak majd a csöcsei a vakvilágba mint az öreg tehenek tőgyei.
10/39 anonim válasza:
Nem tudom, én szívesebben vagyok egy kisebb vagy kis cicijű, de esztétikus lánnyal, mint egy tejcsarnokot hordó nővel. Aki ez alapján választ embert, az meg nem igazán intelligens, ha már erről is szó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!