Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondják azt a fiúk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják azt a fiúk, hogy a nagy mellekre buknak, mikor mindig a deszkát választják?

Figyelt kérdés
Elméleti kérdés.

2014. nov. 11. 16:44
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
59%
Ez nem igaz, mármint, hogy a deszkát választjuk. Nekem - és ezzel nagyon sokan így vagyunk - csak a nagy mellek tetszenek, egy "deszkát" egyáltalán nem találok vonzónak. Kimondottan csúnya szerintem. Azért választják többen a deszkákat, mert sokkal több az ilyen alkatú lány, sajnos. Hiába szeretne szinte mindenki nagymellű barátnőt, ha egyszerűen nincs annyi:))
2014. nov. 11. 16:58
 12/39 anonim ***** válasza:

Mert a deszka szálkásít!

Érted?

2014. nov. 11. 16:58
 13/39 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Egyébként ezt azért tettem föl, mert van egy barátnőm akinek normális méretű mellei vannak és szép alakja. A természete fura, de nincs eltelve magától főleg nem a mellei miatt. És van egy fiú aki meg egy csontváz kollekciót (egyben deszkát) választott helyette, de mindig azt mondogatja, hogy ő a nagy melleket szereti. Mindenki más fiú ezt mondja az osztályból, de mégis mind a csontváz kollekciókra, deszkákra buknak.

2014. nov. 11. 16:59
 14/39 anonim ***** válasza:
57%
Én is inkább a lapostetűt választom.
2014. nov. 11. 17:00
 15/39 anonim ***** válasza:
40%

Akkor most megfordítva

"Miért mondják azt a fiúk, hogy a nagy mellekre buknak, mikor mindig a deszkát választják?"

Miért mondják azt a lányok, hogy az átlagos alkatra/normális pénisze buknak, mikor mindig gyurmát meg a nagy brokit választják?

2014. nov. 11. 17:03
 16/39 anonim ***** válasza:
88%
A deszkákkal lehet deszkázni is.
2014. nov. 11. 17:03
 17/39 anonim ***** válasza:
56%

Miért érzed magad feljogosítva, h a vékony testalkatúakat sértegesd? Ezért nem kelletek a pasiknak, mert így el vagytok szállva.

Am szerintem "deszka" lányból is ugyanolyan kevés van, mint nagymellűből, az átlagos méret a jellemző, magától értetődően. Vagy szerinted az átlagos is deszka?

2014. nov. 11. 17:04
 18/39 A kérdező kommentje:

Ja és a két lány között alig volt különbség, talán a deszka kicsit nagyszájúbb, de a normális mellű okosabb, értelmesebb.

És igen, de ti azt mondjátok, hogy nektek az tetszik.

2014. nov. 11. 17:04
 19/39 anonim ***** válasza:
15-ös: nem épp ez a fordítottja, hisz a nagy melleknek a férfi megfelelője a kigyúrtság meg a nagy szerszám, mondjuk, nem pedig fordítva.
2014. nov. 11. 17:06
 20/39 anonim ***** válasza:
29%

Azért mert hazudnak vagy csak te látod őket olyan laposnak magadhoz képest

és még mindig jobb mint egy fullos beképzelt p*csa aki egy randit se érdemelne

17/F

2014. nov. 11. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!