Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt a fiúk, hogy a nagy mellekre buknak, mikor mindig a deszkát választják?
Én azt hiszem, hogy most tényleg rájöttem.
Azért, mert aki a kicsit nem becsüli az a nagyot nem érdemli.
Jaa hogy ezek még sulis problémák :)
Féltékenység
17-es most hozzám beszéltél?
Mert nem nem terveztem sértegetni a deszkákat és bűntudatom is van, amiért, csak így ledeszkázom őket. Sőt a csontváz kollekciókat sem szerettem volna megbántani, ha lenéző lett volna a hangnem. Tudom, ez genetika és nem erre a akartam gondolni, hanem arra miért mondják azt a fiúk, hogy ez tetszik nekik miközben teljesen ellentmondóan csinálnak mindent.
Egy normális fiú se fog mellméret alapján választani...
ne legyél már buta...
ki nem szarja le hogy az egyiknek nagyobb ha a másikat meg jobban kedvelem esetleg beleszerettem?
nem ertem hol elnek egyesek..es hol a mell meret donti el valakinek a szepseget :)) nevetseges.
ha egy ronda (ahogy ti fogalmaznatok)"deszka" nonek egyik naprol a masikra nagy kerek mellei lennenek,akkor mar is elerhetetlennek,es fullos bombanak bizonyulna? :)))
Ja, mert a nagy melleitől nem férnénk hozzá, ezért elérhetetlen.
Gondolkozzál már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!