Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom mostanában nem foglalk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom mostanában nem foglalkozik velem: alig találkozunk, a telefonját kikapcsolva tartja, kb 5 óra hosszánként ír vissza egy mondatot. Azt mondja szeret de ezekután hogy hihetnék neki? Talán másik nő lehet a háttérben?

Figyelt kérdés
2021. jún. 6. 16:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
*bandàzós
2021. jún. 6. 17:13
 12/17 A kérdező kommentje:
Mi 2 éve vagyunk együtt. Csak pár hete viselkedik igy
2021. jún. 6. 17:25
 13/17 anonim ***** válasza:

#10 vagyok

Hát akkor is furcsa, de talán várj még és kérdezz rá, hogy mikor lesz egy szabad félórája beszélni/telefonálgatni, hogy ne legyen ilyen lassú a kommunikáció az üzenetváltások miatt. Aztán lássuk, hogy reagál, felajánl-e egy normális időpontot vagy kifogást talál.

Ha születésnapod lesz vagy bármi, akkor lehet, hogy meglepetést szervez, de lehet, hogy közbejött valami munkadolog, két hétből még ne szűrj le sok mindent, próbáld inkább élő beszélgetést folytatni vele.

2021. jún. 6. 17:29
 14/17 anonim ***** válasza:
14%

Én először is tőle kérdezném meg 😂😂 istenem...miért ilyenek az emberek?

Te árra panaszkodsz elhanyagol a párod.

A párod is panaszkodhatna rád, miért nem tőle kérdezed meg mivan, ha már vele vagy együtt.

Hisz vele vagy, nem velünk.

A kérdésedre a választ mi nem tudhatjuk, csak ő.

2021. jún. 6. 17:53
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Minek taktikazni? Lepjel ki es keress mast. Ugyse erdekled, csak egy biztos pont vagy, akivel megtehet mindent. Mennyi idosek vagytok?
2021. jún. 6. 17:59
 16/17 anonim ***** válasza:

"Én már mondtam neki, hogy szakítani szeretnék. De akkor meg ide állít, hogy ne mert ő szeret stb..."

Mi van ha mindig ezt mondja? Örökre vele maradsz?

2021. jún. 6. 22:57
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem talonban tart. És kb ennyi. Nem elég tökös, hogy szakítson meg hátha még valamikor aktuális lennél, akkor csak levesz a polcról.

Ne csináld ezt magaddal.

2021. jún. 7. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!