Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel szakitás szélén állunk. Viszont ha szóba jön egy másik nő akkor egyből nem akar elvesziteni. Ez önzőség vagy szerelem?
Amikor szóba jön hogy vége közöttünk mindennek és látja hogy más nőnek tetszek vagy azt látja hogy más nő többet akar tőlem akkor egyből visszatáncol hozzám és jobban elkezd foglalkozni velem. Sajnos sok esetben ez csak időszakos. Talán a részéről olyan se veled se nélküled lehet, de azt a részét nem tudom eldönteni hogy ő valójában velem szembe önző vagy szeret engem, vagy mind a kettő. Nem vagyunk sok ideje együtt de sokszor az az érzésem van vele kapcsolatban hogy legszivesebben bezárna egy kalitkába még akkor is ha elhanyagol. Szeretem őt, mert van olyan oldala amilyennel még nem találkoztam soha.
35/F
35 éves férfiként egy 15 éves kisfiú fejével gondolkodsz!
"látja hogy más nőnek tetszek vagy azt látja hogy más nő többet akar tőlem" Egy felnőtt ráadásul friss kapcsolatban ez elő sem fordulhat, fel sem szabadna merülnie, ti csak játszmáztok egymással, amiből sosem lesz elköteleződés. Engedjétek el egymást, mindketten jobban jártok.
#4. Na nehogymár a kérdező van rángatva ezzel a húzd meg ereszd meg xarsággal és még ő játszmázik... mit szedsz te? 😃
Kérdező. Hagyd a francba azt a hülye tyúkot, mert megsínyli a vérnyomásod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!